Рецепт Салат «мавпочка» листковий фото

Салат «мавпочка» листковий
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Субпродукти , Шинка
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Листкові салати давно зайняли своє місце на святковому столі і в серцях гурманів. Це дуже ситне блюдо сподобалося багатьом за вдало підібране змішання смаків і гарний зовнішній вигляд. Спробуйте!

Опис приготування:

Листкові салати, а особливо - порційні листкові салати, називають салат-торт. Тому що кожен шар видно, і як правило виглядають такі салати красиво і привабливо.

  • Шинка - 200 грам
  • Солоний огірок - 2 штуки
  • Яйце відварне - 3 штуки
  • Сир твердий - 100 грам
  • Майонез - 100 грам
салат
Шинку потрібно нарізати кубиками. Потім покладіть її на плоске блюдо у вигляді голови мавпочки.
салат
Натріть на тертці солоний огірок. Викладіть його на шар з шинкою.
салат
Натріть на тертці яйця. Змастіть огірковий шар майонезом. Викладіть на нього яйця. Розподіліть рівномірно. Натріть на тертці твердий сир. Яєчний шар змастіть майонезом, а зверху викладіть сирний шар.
салат
З маслин створіть обриси мордочки мавпочки.

Схожі рецепти