Салат листковий з сьомгою
(покроковий рецепт з фото)
Салат листковий з сьомгою найкраще готувати напередодні. Він повинен настоятися в холодильнику. Для його приготування знадобиться також знімна форма, використовувана для пирогів. Салат ідеальний для свята.
Салат листковий з сьомгою - варіація популярного салату з участю оселедця. Готується він просто - треба зварити яйця, картоплю, буряк і морква. Остудити і нарізати або натерти на тертці. Сьомгу подрібнити. Викласти інгредієнти шарами, змащуючи кожен шар майонезом. Прикрашаємо цибулею і насолоджуємося!
- Копчена сьомга - 230 грам
- Буряк варена - 2 штуки (середнього розміру)
- Картопля - 2 штуки
- Лук-цибулю-шалот - За смаком
- Морква - 3 штуки
- Яйця - 2-3 штук
- Майонез - 1 Склянка
1. Картопля, морква і яйця відваріть. Картоплю і моркву варіть в мундирах, потім остудіть і почистіть. Яйця повинні бути відварені круто. Остудіть їх, чистий, дрібно наріжте. Сьомгу наріжте невеликими кубиками. Варений буряк натріть на тертці і викладіть на дно миски або форми для пирога. Змастіть зверху майонезом.
2. На буряки викладіть подрібнені яйця, знову майонез, потім натерту на тертці моркву, майонез, натертий на тертці картопля, знову майонез і подрібнену сьомгу.
3. Посипте салат подрібненою цибулею і відправляйте на години 4-6 в холодильник. Зніміть форму і подавайте салат на стіл.
4. Смачного! Салат листковий з сьомгою готовий!