Рецепт Салат «Квітка - семибарвиця» фото

Салат «Квітка - семибарвиця»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Овочі
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю , На святковий стіл , 8 березня , День закоханих
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 35 хв.

Якщо вам подобається готувати не тільки смачні, але і оригінальні салатики, тоді це блюдо напевно вам сподобається. Просте і апетитне, воно чудово прикрасить ваш щоденний і навіть святковий стіл.

Опис приготування:

Існує досить багато різних варіантів, як приготувати салат "цветик-семицветик". Своя назва він одержав завдяки яскравим інгредієнтів, які використовуються в цій страві. Але при цьому ви завжди можете варіювати їх за смаком. Наприклад, картопля можна замінити консервованою кукурудзою, а також додати солодкі перці різних кольорів. Що стосується заправки, то традиційно беруть майонез. Але можна зробити соус на основі сметани з часником, буде теж класно.

  • Буряк - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 1-2 штук
  • Огірок - 2 штуки
  • Капуста - 1/4 штуки
  • Цибулина - 1/2 штуки
  • М'ясо - 350 грам
  • Зелень - 1 пучок
  • Сіль, перець - За смаком
  • Майонез - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
салат
1. Ось з такого набору компонентів в даному випадку буде зібраний салат "цветик-семицветик".
салат
2. Для початку очистіть і наріжте тонкими брусочками картопля. Можна використовувати терку.
салат
3. Розігрійте рослинне масло. Викладіть картоплю і обсмажте до золотистої скоринки. Підсолити в процесі за смаком.
салат
4. Готову картоплю викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки масла.
салат
5. Моркву очистіть і натріть на тертці. Її ми будемо використовувати в свіжому вигляді.
салат
6. А ось буряк можна попередньо відварити. Або ж натріть її на тертці і відправте хвилини на 3 в мікрохвильовку.
салат
7. Очистіть і наріжте дрібно цибулю. Вимийте, обсушити і подрібніть свіжу зелень. Найкраще використовувати 2-3 виду.
салат
8. Нашинкуйтекапусту.
салат
9. Що стосується м'ясної складової, то тут можливі найрізноманітніші варіанти, - ковбаса, відварне або смажене м'ясо і т.Д. В даному випадку це копчений курячий окорок. Наріжте його невеликими кубиками.
салат
10. Наріжте брусочками або натріть на тертці огірок.
салат
11. Тепер можна збирати салатик. Дуже зручно використовувати кільця, але якщо в господарстві немає, можна зробити з підручних засобів - фольги, наприклад.
салат
12. Кожен інгредієнт викладайте окремо і доповніть перед подачею майонезом. Вже за столом салатик акуратно перемішайте. Смачного!

Схожі рецепти