Салат «Колізей»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "колізей" - дуже смачний і барвистий салат з овочів і шинки. Простий рецепт салату "колізей" мені підказав знайомий, працює шеф-кухарем в італійському ресторані. Смакота, а не салат!
Вперше я задав собі питання, як приготувати салат "колізей", в ту мить, коли спробував першу вилочку цього чудесного салату в одному з італійських ресторанів. Здавалося б, нічого складного - всього кілька компонентів і майонез, але наскільки смачно! Дивно поєднання продуктів. Як то кажуть, просто і геніально. З тих пір салат "колізей" - чи не мій улюблений салат, який готую вдома регулярно, благо часу приготування забирає мінімум, продукти завжди під рукою, а виходить - смачно і ситно.
- Фасоль стручковая - 200 грам
- Шинка - 200 грам
- Болгарський перець - 2 штуки
- Кукурудза - 6 Ст. Ложок
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Майонез - - За смаком
Шинку нарізаємо невеликими кубиками, кладемо в миску, де будемо перемішувати салат.
Спаржеву квасоля варимо 5-6 хвилин в киплячій підсоленій воді, після чого дістаємо з окропу і обливає крижаною водою.
З кукурудзи зливаємо рідину.
Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями.
Болгарський перець нарізаємо невеликими кубиками.
Змішуємо всі інгредієнти з майонезом. Даємо салату постояти хоча б півгодинки в холодильнику - і його можна подавати!