Салат із зеленого перцю
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і смачний салат можна зробити за пару хвилин, якщо всі інгредієнти вже підготовлені. Спробуйте і ви зробити такий самостійно.
Замість зеленого перцю можна використовувати червоний або жовтий, а також скомбінувати кілька кольорів. Квасоля візьміть білу або червону, підійде відварна або консервована. Для салату змішайте все, потім відразу подавайте до столу.
- Консервована квасоля - 450 грам (біла)
- Зелений перець - 1 штука(salatnyi)
- Пір'я зеленої цибулі - 2 штуки
- Мандарини - 350 грам (або апельсини)
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Білий винний оцет - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Сіль і перець - За смаком
1. Відкрийте квасоля, надішліть її на сито, щоб стекла рідина.
2. Вимийте і очистіть перець від насіння, наріжте його невеликими кубиками, подрібніть пір'я зеленої цибулі.
3. Зніміть шкірку з цитрусових (апельсин або мандарин), розділіть на дольки, а також зніміть тонку плівку з кожної часточки. Змішайте перець, квасоля і фрукти, додайте оливкову олію, гірчицю, оцет, сіль і перець, перемішайте. Подавайте його відразу до столу.