Рецепт Салат із зеленого перцю фото

Салат із зеленого перцю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Фрукти , Бобові , Квасоля , Болгарський перець , Мандарин
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Салати
Кількість порцій: 5
Час приготування: 15 хв.

Дуже простий і смачний салат можна зробити за пару хвилин, якщо всі інгредієнти вже підготовлені. Спробуйте і ви зробити такий самостійно.

Опис приготування:

Замість зеленого перцю можна використовувати червоний або жовтий, а також скомбінувати кілька кольорів. Квасоля візьміть білу або червону, підійде відварна або консервована. Для салату змішайте все, потім відразу подавайте до столу.

  • Консервована квасоля - 450 грам (біла)
  • Зелений перець - 1 штука(salatnyi)
  • Пір'я зеленої цибулі - 2 штуки
  • Мандарини - 350 грам (або апельсини)
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Білий винний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Гірчичний - 2 чайних ложки
  • Сіль і перець - За смаком
салат із зеленого перцю - фото крок 1
1. Відкрийте квасоля, надішліть її на сито, щоб стекла рідина.
салат із зеленого перцю - фото крок 2
2. Вимийте і очистіть перець від насіння, наріжте його невеликими кубиками, подрібніть пір'я зеленої цибулі.
салат із зеленого перцю - фото крок 3
3. Зніміть шкірку з цитрусових (апельсин або мандарин), розділіть на дольки, а також зніміть тонку плівку з кожної часточки. Змішайте перець, квасоля і фрукти, додайте оливкову олію, гірчицю, оцет, сіль і перець, перемішайте. Подавайте його відразу до столу.

Схожі рецепти