Салат із зелених овочів
(покроковий рецепт з фото)
Веселі літні закуски надовго запам'ятовуються і стають яскравим спогадом в зиязик пору. Для господарок тепер не секрет, як приготувати салат із зелених овочів, просто скористайтеся цим рецептом.
Опис приготування:
Свіжа молода зелень і овочі завжди викликають гарний настрій і казковий апетит. Потім салат, приготованого з зелених овочів, відразу ж піднімається настрій і відчувається приплив бадьорості. Незважаючи на те, що далеко не всі використовують молодий кабачок в салаті в сирому вигляді, в цьому рецепті він дуже доречний. Тим більше, що фактично він маринується в лимонному соці, і в салаті виходить дуже м'яким, з приємним і ніжним смаком. Молоду капусту теж можна трохи побризкати лимонним соком, від цього її смак тільки виграє. Використання масла з виноградних кісточок надає салату особливий аромат, але при бажанні його можна заправити будь-яким рослинним маслом.
- Кабачок - 1 штука
- Капуста білокачанна - 200 грам
- Цибуля - 5 штук (пір'я)
- Перець чорний мелений - 2 щіпки
- Сік лимона - 2 Ст. Ложки
- Кріп свіжий гілочки - 3 штуки
- Олія виноградних кісточок - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 щіпка
- Сіль - 1 щіпка