Салат до мартіні
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.
Мартіні подається як аперитив разом з легкими закусками, але, якщо мартіні подається під час обіду, в якості закуски до нього подаються рибні або м'ясні страви.
Опис приготування:
Яловичину і картопля треба відварити і остудити. Всі інгредієнти подрібнити і змішати в салатник. Заправити і подати до мартіні. Удачі і хорошого дня!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля зелена - 0, 5 пучка
- Перець чорний мелений - 4 щіпки
- Салат ромен - 200 грам
- Часник - 1 зубчик
- Картопля - 4 штуки
- Корнішони Ostsee - 4 штуки
- Петрушка свіжа - 0, 5 пучка
- Сир пармезан - 50 грам
- Гірчичний - 2 чайних ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Олія соняшникова - 5 Ст. Ложок
- Оцет яблучний - 1 Ст. Ложка
З продуктів візьміть: яловичину, мариновані корнішони 5-8 штук, салатний мікс, 4 середні картоплини, твердий сир, 1 зубок часнику, петрушку, Зелена цибуля, гірчицю, яблучний оцет, соняшникова олія, сіль, перець.
Яловичину і картоплю відваріть до готовності. Картопля очистіть від шкірки і наріжте тонкими півкільцями.
Яловичину і картоплю відваріть до готовності. Картопля очистіть від шкірки і наріжте тонкими півкільцями.
Дрібно посікти корнішони, часник, петрушку і цибулю.
Натерти на крупній тертці сир.
Соняшникова олія, яблучний оцет і гірчицю перемішати в піалі.
У салатницю викласти салатний мікс, картопля, яловичину, зелень, корнішони, сир. Салат посолити, поперчити і перемішати.
Додати в салат сир і полити заправкою. Перемішати і подавати до столу.