Рецепт Салат «Ципочка» фото

Салат «Ципочка»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Білоруська кухня
Молочні продукти, Птах, Сир, Курка, Яйця, Горіхи, Згущене молоко
Вегетаріанське харчування, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Салати

Пікантний і солодкий салат стане справжньою родзинкою вашого святкового столу. Рекомендую рецепт салату "ципочка", який здатний без праці викликати захоплення ваших гостей!

Для приготування салату "ципочка" нам потрібно заздалегідь відварити курку і яйця. Скажу відразу: салат виходить дуже оригінальним, частково солодким, частково перченим, тому перш, ніж підносити його гостям, спробуйте спочатку зробити невелику порцію, щоб самостійно розкуштувати його. Мені таке поєднання дуже навіть сподобалося.

  • Курка - 200 грам (приготована: наприклад, відварна)
  • Чорнослив - 150 грам
  • Горіхи - 150 грам
  • Сир - 100 грам
  • Яйця - 3 штуки (варені)
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Майонез - 6 Ст. Ложок
  • Згущене молоко - 1 Ст. Ложка
  • Сік лимонний - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Спеції - За смаком
салат
Робимо соус: збиваємо майонез, згущене молоко, видавлений через прес часник, сік лимона і спеції (чорний перець, каррі, шафран).
салат
На дно салатниці викладаємо порізану готову курку (її можна заздалегідь відварити, наприклад), потім чорнослив. Змащуємо зверху соусом.
салат
Посипаємо тертими горіхами і сиром, знову змащуємо соусом.
салат
Потім викладаємо перець, нарізаний соломкою.
салат
І подрібнені варені яйця. Додати сіль (не перемішуючи).
салат
Знову змащуємо соусом, і зверху посипаємо тертими горіхами.
Салат "ципочка" готовий. Смачного!

Схожі рецепти