Салат «Цезар» з перцем
(покроковий рецепт з фото)
Простий рецепт салату "цезар" з перцем допоможе вам надати добре знайомому блюду зовсім новий, оригінальний смак. При цьому - ніяких додаткових калорій, що не може не порадувати дам.
Ну до чого ж вдала варіація на тему "цезаря", Чи не справедливість? .. Саме такою легкою ненав'язливою солодощі, яка б оттенила пікантний смак пармезану, мені завжди не вистачало в класичній версії цього салату. Тому, одного разу скориставшись рецептом приготування салату "цезар" з перцем, я повертаюся до нього знову і знову.
До речі, зазначеними в списку інгредієнтів помідорами далеко не обмежується список продуктів, якими можна доповнити цей салат - наприклад, жменю оливок і трохи сиру будуть тут цілком доречні! І нехай в результаті вийде щось середнє між "цезарем" і грецьким салатом, головне - щоб було смачно і на душі приємно.
- Салат листовий - 100 грам
- Перець солодкий - 2 штуки (краще різнобарвний)
- Пармезан - 50 грам
- Кнопка - 0, 5 штуки
- Масло оливкове - 2/3 склянки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Помідори - 2-3 штук (опціонально)