Рецепт Салат «Цезар» з перцем фото

Салат «Цезар» з перцем
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Молочні продукти, Зелень, Помідор, Болгарський перець, Сухарики, Листя салату
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Романтична вечеря, Святковий обід
Салати, Салат Цезар

Простий рецепт салату "цезар" з перцем допоможе вам надати добре знайомому блюду зовсім новий, оригінальний смак. При цьому - ніяких додаткових калорій, що не може не порадувати дам.

Ну до чого ж вдала варіація на тему "цезаря", Чи не справедливість? .. Саме такою легкою ненав'язливою солодощі, яка б оттенила пікантний смак пармезану, мені завжди не вистачало в класичній версії цього салату. Тому, одного разу скориставшись рецептом приготування салату "цезар" з перцем, я повертаюся до нього знову і знову.

До речі, зазначеними в списку інгредієнтів помідорами далеко не обмежується список продуктів, якими можна доповнити цей салат - наприклад, жменю оливок і трохи сиру будуть тут цілком доречні! І нехай в результаті вийде щось середнє між "цезарем" і грецьким салатом, головне - щоб було смачно і на душі приємно.

  • Салат листовий - 100 грам
  • Перець солодкий - 2 штуки (краще різнобарвний)
  • Пармезан - 50 грам
  • Кнопка - 0, 5 штуки
  • Масло оливкове - 2/3 склянки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Помідори - 2-3 штук (опціонально)
салат
В першу чергу потрібно приготувати крутони - вони повинні як слід охолонути, щоб салатні листя не "зварилися" . Для цього зріжемо кірку з батона, і розчавити, якщо він м'який, порвемо руками на невеликі шматочки. Вчорашній батон, звичайно, простіше нарізати. Укладемо шматочки хліба на деко, Збризніть маслом і запекти до золотистого кольору в духовці.
салат
Видавимо сік з лимона.
салат
Відділимо жовтки від білків. Якщо ви не впевнені в безпеці яєць, прогрійте жовтки на водяній бані або скористайтеся перепелиними яйцями.
салат
Часник почистити і розітріть в ступці з сіллю і перцем. Збиваючи соус віночком або міксером на низькій швидкості, додамо гірчицю, лимонний сік і яйця. Продовжуючи збивати, поступово введемо в соус масло.
салат
Перець вимиємо, очистимо від насіння і нарізаємо кубиками.
салат
Салат теж добре промиємо, обсушити (це обов'язково! ) і нарвемо руками.
салат
Поллємо салатні листя соусом і обережно перемішати.
салат
Викладемо на салат крутон і шматочки перцю. Поллємо соусом і посипаємо тертим пармезаном. При жалення прикрасимо часточками помідорів. Салат готовий - смачного!

Схожі рецепти