Салат «Буніе» з корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі прості, ситні і пікантні закуски, беріть на замітку рецепт салату "буніто" з корейською морквою. Прості інгредієнти, швидкий процес, відмінний результат на свято і кожен день.
Такий салатик дуже ситний і дуже апетитний. Морква по-корейськи можна при бажанні приготувати самостійно. "буніто" можете подати до столу не тільки в загальному салатник, але також частково.
- Куряче філе - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Яйце - 3 штуки
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Зелень - За смаком

Куряче філе вимийте, обсушити і відварити в підсоленій воді до готовності. Яйця зваріть круто. Підготуйте всі інші інгредієнти.

Наріжте невеликими кубиками курку і викладіть в салатник. За бажанням можна присипати сіллю або перцем, орієнтуйтеся на солоність сиру і майонезу.

Змастіть майонезом.

Морква по-корейськи найкраще трохи нарізати. Викладіть її наступним шаром.

На великій тертці натріть сир.

Змастіть сир трохи майонезом і викладіть рівним шаром терті білки.

Знову трохи майонезу і верхній шар - терті жовтки.

Перед подачею салат "буніто" можна доповнити подрібненою зеленню. Смачного!