Рецепт Салат «Буніе» фото

Салат «Буніе»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 20 хв.

Дуже смачний листковий салат для святкового столу. Незвичайність в смаку йому надає наявність в складі моркви по-корейськи. Вона відмінно поєднується з усіма інгредієнтами.

Опис приготування:

Попередньо відваріть куряче філе і яйця. А приготування самого салату не займе у вас багато часу. Дуже смачно! По бажанню, в салат можна додати обсмажений або маринована цибуля, а також прикрасити свіжою зеленню. Пригощайтеся!

  • Яйця - 3-4 штук (варені)
  • Куряче філе - 300 грам (відварне)
  • Морква по-корейськи - 200 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Майонез - За смаком
салат
Куряче філе дрібно наріжте і викладіть на дно салатниці першим шаром. Змастіть майонезом.
салат
Морква по-корейськи дрібно наріжте і викладіть другим шаром. Також змастіть майонезом.
салат
Варені яйця натріть на крупній тертці, викладіть наступним шаром.
салат
І останнім шаром натріть твердий сир.
Поставте салат в холодильник, щоб він трохи просочився і охолов.
салат
Смачного!

Схожі рецепти