Салат «Буніе»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний листковий салат для святкового столу. Незвичайність в смаку йому надає наявність в складі моркви по-корейськи. Вона відмінно поєднується з усіма інгредієнтами.
Попередньо відваріть куряче філе і яйця. А приготування самого салату не займе у вас багато часу. Дуже смачно! По бажанню, в салат можна додати обсмажений або маринована цибуля, а також прикрасити свіжою зеленню. Пригощайтеся!
- Яйця - 3-4 штук (варені)
- Куряче філе - 300 грам (відварне)
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - За смаком

Куряче філе дрібно наріжте і викладіть на дно салатниці першим шаром. Змастіть майонезом.

Морква по-корейськи дрібно наріжте і викладіть другим шаром. Також змастіть майонезом.

Варені яйця натріть на крупній тертці, викладіть наступним шаром.

І останнім шаром натріть твердий сир.
Поставте салат в холодильник, щоб він трохи просочився і охолов.
Поставте салат в холодильник, щоб він трохи просочився і охолов.

Смачного!