Салат «Боніто»
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі нескладні салатики, для різноманітності рекомендую приготувати "боніто" . Поєднання курочки, сиру, яйця і моркви по-корейськи точно не залишить вас байдужими. Спробуйте обов'язково!
Цей салат можна зробити в двох варіаціях - листковим або в немає. Рекомендую спробувати обидва варіанти і вибрати той, що більше до душі. Крім відвареного філе, ви можете також використовувати копчену курку, буде теж дуже смачно.
- Куряче філе - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 150 грам
- Морква по-корейськи - 150 грам
- Майонез - За смаком
1. Насамперед підготуйте всі інгредієнти. Філе відправте в каструльку з водою і відваріть до м'якості. Яйця зваріть круто.
2. Готове філе і яйця остудіть.
3. На дрібній тертці натріть сир.
4. Надішліть сир в глибокий салатник.
5. Туди ж додайте моркву.
6. Очистіть і натріть на тертці яйця.
7. Дрібними кубиками наріжте курочку.
8. Додайте майонез за смаком, перемішайте.
9. Салат "боніто" можна викласти в кільце, наприклад.
10. Перед подачею можна присипати свіжою зеленню. Смачного!