Рецепт Салат «Боніто» фото

Салат «Боніто»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Якщо вам до душі нескладні салатики, для різноманітності рекомендую приготувати "боніто" . Поєднання курочки, сиру, яйця і моркви по-корейськи точно не залишить вас байдужими. Спробуйте обов'язково!

Цей салат можна зробити в двох варіаціях - листковим або в немає. Рекомендую спробувати обидва варіанти і вибрати той, що більше до душі. Крім відвареного філе, ви можете також використовувати копчену курку, буде теж дуже смачно.

  • Куряче філе - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Сир - 150 грам
  • Морква по-корейськи - 150 грам
  • Майонез - За смаком
салат
1. Насамперед підготуйте всі інгредієнти. Філе відправте в каструльку з водою і відваріть до м'якості. Яйця зваріть круто.
салат
2. Готове філе і яйця остудіть.
салат
3. На дрібній тертці натріть сир.
салат
4. Надішліть сир в глибокий салатник.
салат
5. Туди ж додайте моркву.
салат
6. Очистіть і натріть на тертці яйця.
салат
7. Дрібними кубиками наріжте курочку.
салат
8. Додайте майонез за смаком, перемішайте.
салат
9. Салат "боніто" можна викласти в кільце, наприклад.
салат
10. Перед подачею можна присипати свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти