Рецепт Роли «Боніто» фото

Роли «Боніто»
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Крупи , Мал
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти , Для діабетиків , Рецепти без шкоди
На вечерю , На святковий стіл
Роли
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Стружка тунця боніто - один з основних продуктів японської кухні. Боніто має яскравий специфічним смаком, який можна поєднувати з багатьма продуктами для приготування суші.

Опис приготування:

Ролл «Боніто» - це рол рисом назовні, який покритий стружкою тунця. Стружка тунця відмінно поєднується з червоною рибою. Тому в начинку можна використовувати сьомгу, форель або лосось. А подати такі роли можна з соєвим соусом.

  • Мал - 100 грам
  • Рисовий оцет - 30 мілілітрів
  • Цукор - 1 Щепоток
  • Сіль - 1 Щепоток
  • Сир сирний - 100 грам
  • Огірок - 1 штук
  • Сьомга - 50 грам
  • Стружка тунця - 2-3 Ст. Ложок
  • Листи норі - 1 штук
роли
Промийте рис і залийте водою в пропорції 1/1. Доведіть до кипіння і вимкніть. Залиште рис постояти під кришкою 20 хвилин.
роли
Рисовий оцет змішайте з сіллю і цукром і перемішайте з теплим рисом.
роли
Половину листа норі покладіть на рогожу блискучою стороною вниз. Розподіліть по норі тонкий шар рису так, щоб з одного боку залишилося близько 1 см. Нори, а з іншого боку рис виступав теж приблизно на 1 см. Потім переверніть, щоб рис опинився внизу.
роли
Покладіть в ряд начинку: сир, огірки і рибу.
роли
Поверніть рол за допомогою циновки.
роли
Обваляйте рол в стружці тунця і наріжте гострим ножем. Смачного!

Схожі рецепти