Роли «Боніто»
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Для діабетиків, Рецепти без шкоди
Стружка тунця боніто - один з основних продуктів японської кухні. Боніто має яскравий специфічним смаком, який можна поєднувати з багатьма продуктами для приготування суші.
Ролл «Боніто» - це рол рисом назовні, який покритий стружкою тунця. Стружка тунця відмінно поєднується з червоною рибою. Тому в начинку можна використовувати сьомгу, форель або лосось. А подати такі роли можна з соєвим соусом.
- Мал - 100 грам
- Рисовий оцет - 30 мілілітрів
- Цукор - 1 Щепоток
- Сіль - 1 Щепоток
- Сир сирний - 100 грам
- Огірок - 1 штук
- Сьомга - 50 грам
- Стружка тунця - 2-3 Ст. Ложок
- Листи норі - 1 штук
Промийте рис і залийте водою в пропорції 1/1. Доведіть до кипіння і вимкніть. Залиште рис постояти під кришкою 20 хвилин.
Рисовий оцет змішайте з сіллю і цукром і перемішайте з теплим рисом.
Половину листа норі покладіть на рогожу блискучою стороною вниз. Розподіліть по норі тонкий шар рису так, щоб з одного боку залишилося близько 1 см. Нори, а з іншого боку рис виступав теж приблизно на 1 см. Потім переверніть, щоб рис опинився внизу.
Покладіть в ряд начинку: сир, огірки і рибу.
Поверніть рол за допомогою циновки.
Обваляйте рол в стружці тунця і наріжте гострим ножем. Смачного!