Рулетики з моркви «фуршетні»
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати рулетики з моркви «Фуршетні». Яскраві, красиві, апетитні і неймовірно смачні закуски, які з'їдаються в першу чергу. Вони святково виглядають на будь-якому столі!
Рулетики з моркви робляться досить просто, а яскраво-оранжевий колір надає їм святковий вигляд і яскравість. Така закуска однією з перших піде зі столу. Для приготування потрібні: морквина, Мал, м'ясо, твердий сир. Замість м'яса можна використовувати будь-яку начинку (наприклад, гриби або інші овочі).
- Морквина - 2 штуки
- Твердий сир - 50 грам
- Рис відварний - 2 склянки
- Куряче філе - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 2 штуки
- Крем - За смаком
- Сир - 50 грам
- Шафран - За смаком
- Куркума - За смаком
- Каррі - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Морквину чищу і мою, потім чищенням для овочів нарізаю її тонкими пластами. Курку нарізаю шматочками і обсмажую на сковороді, додаю подрібнений ріпчаста цибуля, за смаком додаю сіль і чорний перець.
2. З фольги формую колечка. Дати 2 пластини моркви, укладаю їх у стаканчик з фольги у формі кільця.
3. Всередину кожного стаканчика кладу 1-2 столові ложки відвареного рису, посипаю його карі, shafranom, kurkumoy. На рис кладу обсмажене з цибулею м'ясо, трохи поливаю сметаною і посипаю тертим твердим сиром.
4. Загортаю верх кожного колечка з фольги, відправляю в розігрітий до 180 градусів духовку на 30 хвилин.
5. Дістаю стаканчики з духовки, розгортаю фольгу, подаю морквяні рулети гарячими і прикрашаю їх зеленню.