Рецепт Рулети фото

Рулети
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , День народження
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 50 хв.

Сьогоднішній рецепт присвячений тому, як приготувати рулети. Цей рецепт є універсальним, він підходить і для гарячого блюда, і у вигляді закуски. Більш того, рулет прикрасить будь-який святковий стіл.

Опис приготування:

Готовий рулет можна подавати як гарячу страву до картопляного пюре, тушкованих овочів або будь-якого іншого гарніру. В якості холодної закуски просто наріжте рулет, його зовнішній вигляд обов'язково здивує вашу сім'ю або близьких. Також ви можете змінити рецептуру начинки і змішати рубані яйця з болгарським перцем, зеленню і майонезом.

Смачного!

  • Фарш свинячо-яловичий - 500 грам
  • Батон білий - 100 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Мелений імбир - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Часниковий порошок - 0, 5 чайних ложки
  • Борошно - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 100 мілілітрів
1
3 яйця відваріть"круто" . З батона зніміть кірки і замочіть м'якоть в молоці.
2
У мисці змішайте фарш, імбир, часник, сире яйце, сіль і віджатий м'якуш. Добре перемішайте і залиште на 15-20 хвилин, накривши кришкою.
3
Відірвіть шматок фольги (по довжині майбутнього рулету). Фольгу змастіть невеликою кількістю масла, прямокутником викладіть фарш, яйця очистіть, обваляйте в борошні і викладіть на середину фаршу.
4
За допомогою фольги сформуйте рулет, щільно притискаючи фарш до яєць. Загорніть його повністю в фольгу.
5
Розігрійте духовку до 180 З і запікайте рулет 30-40 хвилин. Потім зніміть фольгу і запікайте ще 5-7 хвилин для апетитною скоринки.

Схожі рецепти