Рулет
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні розповім, як приготувати рулет. Ви можете подати такий на полуденок або на десерт після приємного вечері з друзями, родичами. Це смачний гарбузовий рулет з ніжною вершковою начинкою.
Навіть повсякденний звичний вечерю можна перетворити в святковий. Смачний гарбузовий рулет з горіхами і ніжною вершковою начинкою допоможе вам в цьому. Спершу потрібно спекти корж, остудити його і наповнити кремом, а потім вже наполягати рулет цілком кілька годин, щоб він був м'який.
- Яйця - 3 штуки
- Цукор - 200 грам
- Гарбузове пюре - 140 грам
- Борошно - 90 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Кориця і мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Горіхи - 1 Склянка
- Вершковий сир - 225 грам
- Вершкове масло - 1/3 склянки
- Цукрова пудра - 180 грам
- Вершки - За смаком (для консистенції)
1
У миску викладіть яйця і цукор, збивайте на середній швидкості близько 5 хвилин, потім зменшіть швидкість до мінімуму і додайте гарбузове пюре.
2
Змішайте борошно, спеції, розпушувач, сіль і порційно додавайте в чашу до яєць.
3
Застеліть деко пергаментом і влийте тісто, розподіліть його лопаткою в тонкий шар і посипте подрібненими горіхами.
4
Випікайте в розігрітій до 160-170 градусів духовці близько 12-15 хвилин, потім відразу перекладіть корж на чистий рушник і скачайте рулет, залиште його на 60-120 хвилин.
5
Тим часом змішайте вершковий сир з маслом, збивайте до утворення пухнастої маси, додайте цукрову пудру і трохи жирних вершків (потрібна гладка консистенція).
6
Розгорніть корж і змастіть його вершковим кремом, потім знову загорніть рулет і оберніть його в харчову плівку, відправте в холодильник на 1 час.
7
Готовий рулет розрізати шматочками і подавайте до столу. Смачного!