Рецепт Рулет фото

Рулет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Овочі, Молочні продукти, Сир, Гарбуз
Дієтичне харчування, Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл
Випічка

Сьогодні розповім, як приготувати рулет. Ви можете подати такий на полуденок або на десерт після приємного вечері з друзями, родичами. Це смачний гарбузовий рулет з ніжною вершковою начинкою.

Навіть повсякденний звичний вечерю можна перетворити в святковий. Смачний гарбузовий рулет з горіхами і ніжною вершковою начинкою допоможе вам в цьому. Спершу потрібно спекти корж, остудити його і наповнити кремом, а потім вже наполягати рулет цілком кілька годин, щоб він був м'який.

  • Яйця - 3 штуки
  • Цукор - 200 грам
  • Гарбузове пюре - 140 грам
  • Борошно - 90 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Кориця і мускатний горіх - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Горіхи - 1 Склянка
  • Вершковий сир - 225 грам
  • Вершкове масло - 1/3 склянки
  • Цукрова пудра - 180 грам
  • Вершки - За смаком (для консистенції)
1
У миску викладіть яйця і цукор, збивайте на середній швидкості близько 5 хвилин, потім зменшіть швидкість до мінімуму і додайте гарбузове пюре.
2
Змішайте борошно, спеції, розпушувач, сіль і порційно додавайте в чашу до яєць.
3
Застеліть деко пергаментом і влийте тісто, розподіліть його лопаткою в тонкий шар і посипте подрібненими горіхами.
4
Випікайте в розігрітій до 160-170 градусів духовці близько 12-15 хвилин, потім відразу перекладіть корж на чистий рушник і скачайте рулет, залиште його на 60-120 хвилин.
5
Тим часом змішайте вершковий сир з маслом, збивайте до утворення пухнастої маси, додайте цукрову пудру і трохи жирних вершків (потрібна гладка консистенція).
6
Розгорніть корж і змастіть його вершковим кремом, потім знову загорніть рулет і оберніть його в харчову плівку, відправте в холодильник на 1 час.
7
Готовий рулет розрізати шматочками і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти