Рулет зі свинини в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати ароматну, дуже смачну і зовсім нескладну закуску до святкового столу? Тоді візьміть на замітку рецепт приготування рулет зі свинини в мультиварці з горіховою начинкою.
Перед вами відмінний варіант, як зробити рулет зі свинини в мультиварці, який можна подати до сніданку, з гарніром або на святковий стіл.
1. Для початку необхідно вимити і як слід просушити м'ясо.
2. Розрізати шматочок уздовж, але не дорізаючи до кінця, і розгорнути так, щоб вийшов широкий пласт.
3. Очистити часник і розчавити його в ступці разом з сіллю і перцем (якщо немає під рукою ступки, можна пропустити через прес часник і ретельно перемішати зі спеціями). Натерти спеціями м'ясо з усіх боків.
4. При бажанні вже можна згортати і готувати рулет зі свинини в мультиварці в домашніх умовах. Але щоб зробити його більш цікавим, можна доповнити начинкою. Для цього горіхи (ідеальний варіант - fistashki, проте можна взяти і інші) подрібнити трохи в чаші блендера.
5. Шпинат вимити, обсушити і додати в чашу, збити пару раз з горіхами.
6. Поступово вливати оливкова олія, щоб вийшла однорідна консистенція. Готову начинку викласти на пласт м'яса.
7. Щільно згорнути свинину рулетом і зав'язати ниткою.
8. Загорнути у фольгу і викласти в чашу мультиварки, найкраще на підставку для приготування на пару.
9. Існує кілька варіантів, як приготувати рулет зі свинини в мультиварці. Перший - це викласти його на дно чаші і залити водою. Другий - на пару. Залежно від розміру шматочка м'яса, знадобиться близько 1.5-2 годин, щоб рулет повністю проготовілся.
10. Потім дістати його з чаші і залишити до повного охолодження в фользі. Перед подачею розрізати порційними шматочками і при бажанні присипати зеленню.
- Свинина - 1-1.5 кілограма
- Горіхи - 200-250 грам
- Шпинат - 50 грам
- Часник - 2-4 зубчиків
- Оливкова олія - 4-5 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Для початку необхідно вимити і як слід просушити м'ясо.
2. Розрізати шматочок уздовж, але не дорізаючи до кінця, і розгорнути так, щоб вийшов широкий пласт.
3. Очистити часник і розчавити його в ступці разом з сіллю і перцем (якщо немає під рукою ступки, можна пропустити через прес часник і ретельно перемішати зі спеціями). Натерти спеціями м'ясо з усіх боків.
4. При бажанні вже можна згортати і готувати рулет зі свинини в мультиварці в домашніх умовах. Але щоб зробити його більш цікавим, можна доповнити начинкою. Для цього горіхи (ідеальний варіант - fistashki, проте можна взяти і інші) подрібнити трохи в чаші блендера.
5. Шпинат вимити, обсушити і додати в чашу, збити пару раз з горіхами.
6. Поступово вливати оливкова олія, щоб вийшла однорідна консистенція. Готову начинку викласти на пласт м'яса.
7. Щільно згорнути свинину рулетом і зав'язати ниткою.
8. Загорнути у фольгу і викласти в чашу мультиварки, найкраще на підставку для приготування на пару.
9. Існує кілька варіантів, як приготувати рулет зі свинини в мультиварці. Перший - це викласти його на дно чаші і залити водою. Другий - на пару. Залежно від розміру шматочка м'яса, знадобиться близько 1.5-2 годин, щоб рулет повністю проготовілся.
10. Потім дістати його з чаші і залишити до повного охолодження в фользі. Перед подачею розрізати порційними шматочками і при бажанні присипати зеленню.