Рулет зі свинини в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Розповім один рецепт, яким користуюся сам. Він про те, як приготувати рулет зі свинини в духовці. Вже давно роблю його не тільки у свята, але і до повсякденного столу. Смачно, ситно і смачно.
Рулет готую з начинкою з омлету, солоних огірочків і сиру. Крім цього, можна нафарширувати його грибами, овочами і всім, ніж тільки побажаєте. Тоді отримаємо смачну закуску. Можна зробити рулет в аерогрилі або в духовці, як у мене. Готовий рулет краще трохи охолодити, і тільки після цього їсти, але якщо немає сил терпіти, то можна їсти його і гарячим.
- Свинина - 500 грам
- Сіль і чорний мелений перець - За смаком
- Яйце - 2 штуки
- Солоний огірок - 1 штука
- Сир - 200 грам
- Молоко - За смаком
1. В миску вбиваю яйца, вливаю к ним молоко (на одне яйце, половину шкаралупи молока), солю і перчу за смаком, збиваю. Обсмажую омлет на сковороді.
2. М'ясо (м'якоть свинини) мою, витираю серветками і розрізаю на 2 частини.
3. М'ясо викладаю на дошку і накриваю харчовою плівкою, відбиваю кожен шматочок з двох сторін і викладаю на деко, застелений фольгою.
4. М'ясо натираю сіллю і перцем, сир подрібнюю на крупній тертці і викладаю поверх м'яса.
5. На сир викладаю раніше обсмажений омлет.
6. Солоний огірочок нарізаю тонкими пластинками вздовж, викладаю пару шматочків на омлет, починаю згортати все в рулет.
7. Звернув один раз, знову викладаю скибочки огірочка, і так роблю при кожному оберті.
8. Виходить ось такий рулет з начинкою.
9. Обертають рулет в подвійний шар фольги і відправляю його в розігрітий до 200-220 градусів духовку на 10 хвилин, потім зменшую температуру до 150 градусів і готую 45-50 хвилин.
10. Розгортаю фольгу, нарізаю рулет шматочками, чекаю до охолодження і подаю до столу, смачного!