Рецепт Рулет зі свинини в духовці фото

Рулет зі свинини в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина
Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви з начинкою, Рулети

Розповім один рецепт, яким користуюся сам. Він про те, як приготувати рулет зі свинини в духовці. Вже давно роблю його не тільки у свята, але і до повсякденного столу. Смачно, ситно і смачно.

Рулет готую з начинкою з омлету, солоних огірочків і сиру. Крім цього, можна нафарширувати його грибами, овочами і всім, ніж тільки побажаєте. Тоді отримаємо смачну закуску. Можна зробити рулет в аерогрилі або в духовці, як у мене. Готовий рулет краще трохи охолодити, і тільки після цього їсти, але якщо немає сил терпіти, то можна їсти його і гарячим.

  • Свинина - 500 грам
  • Сіль і чорний мелений перець - За смаком
  • Яйце - 2 штуки
  • Солоний огірок - 1 штука
  • Сир - 200 грам
  • Молоко - За смаком
рулет зі свинини в духовці - фото крок 1
1. В миску вбиваю яйца, вливаю к ним молоко (на одне яйце, половину шкаралупи молока), солю і перчу за смаком, збиваю. Обсмажую омлет на сковороді.
рулет зі свинини в духовці - фото крок 2
2. М'ясо (м'якоть свинини) мою, витираю серветками і розрізаю на 2 частини.
рулет зі свинини в духовці - фото крок 3
3. М'ясо викладаю на дошку і накриваю харчовою плівкою, відбиваю кожен шматочок з двох сторін і викладаю на деко, застелений фольгою.
рулет зі свинини в духовці - фото крок 4
4. М'ясо натираю сіллю і перцем, сир подрібнюю на крупній тертці і викладаю поверх м'яса.
рулет зі свинини в духовці - фото крок 5
5. На сир викладаю раніше обсмажений омлет.
рулет зі свинини в духовці - фото крок 6
6. Солоний огірочок нарізаю тонкими пластинками вздовж, викладаю пару шматочків на омлет, починаю згортати все в рулет.
рулет зі свинини в духовці - фото крок 7
7. Звернув один раз, знову викладаю скибочки огірочка, і так роблю при кожному оберті.
рулет зі свинини в духовці - фото крок 8
8. Виходить ось такий рулет з начинкою.
рулет зі свинини в духовці - фото крок 9
9. Обертають рулет в подвійний шар фольги і відправляю його в розігрітий до 200-220 градусів духовку на 10 хвилин, потім зменшую температуру до 150 градусів і готую 45-50 хвилин.
рулет зі свинини в духовці - фото крок 10
10. Розгортаю фольгу, нарізаю рулет шматочками, чекаю до охолодження і подаю до столу, смачного!

Схожі рецепти