Рулет з щуки
(покроковий рецепт з фото)
Скажу вам чесно, цей рулет з щуки настільки чудовий, що просто не може не сподобатися. А всередину рулету ми покладемо начинку з грибів, що зробить його смак ще більш яскравим і насиченим.
Я дуже люблю різні страви, приготовані з риби, і намагаюся робити їх якомога частіше. Наприклад, минулого тижня я готувала приголомшливий рулет з щуки в домашніх умовах, який оцінила вся моя сім'я. Рулет вийшов дуже соковитий і ніжний, причому ми їли його як в гарячому, так і в холодному вигляді, і прийшли до висновку, що він може бути не тільки основною стравою, але zakuskoy. Загалом, цей рецепт приготування рулету з щуки мені дуже сподобався, так що я ще не раз буду його використовувати, раджу і вам спробувати зробити це чудове блюдо.
1) Для початку нам потрібно, очистити рибу, промити її, відокремити філе від хребта і очистити його від кісток.
2) Тепер очищене філе необхідно подрібнити будь-яким зручним для вас способом, наприклад, пропустити його через м'ясорубку або перемолоти в блендері.
3) Перекладаємо рибну масу в миску і додаємо до неї яйце, розмочений у молоці хліб, спеції і сіль за смаком, ретельно все перемішуємо до однорідного стану.
4) Далі ми чистимо цибулю і нарізаємо його дрібно, гриби промиваємо і також ріжемо на невеликі шматочки. Викладаємо цибулю з грибами на сковороду з розігрітим рослинним маслом і смажимо до золотистого кольору.
5) Після цього ми розстеляємо на столі лист фольги і викладаємо на нього рибний фарш рівним шаром висотою в 1 см, на рибу кладемо гриби з цибулею і звертаємо все акуратно рулетом. Загортаємо наш рулет у фольгу і перекладаємо на деко, запікаємо рулет при 190 градусах протягом півгодини.
6) Після закінчення часу деко слід дістати, розкрити фольгу і посипати рулет тертим сиром, відправити лист в духовку ще на якийсь час. Як тільки рулет покриється рум'яною сирною скоринкою, його можна витягати з духовки і подавати до столу.
Приємного всім апетиту!
- Щука - 1 штука
- Печериці - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Хліб білий - 1 скибочку (замочити в молоці)
- Сир твердий - 30-40 грам
- Розмарин сушений - 0, 5 чайних ложки
- Орегано - 0, 5 чайних ложки
- Чебрець - 0, 5 чайних ложки
- Суміш мелених перців - За смаком
- Сіль - За смаком
1) Для початку нам потрібно, очистити рибу, промити її, відокремити філе від хребта і очистити його від кісток.
2) Тепер очищене філе необхідно подрібнити будь-яким зручним для вас способом, наприклад, пропустити його через м'ясорубку або перемолоти в блендері.
3) Перекладаємо рибну масу в миску і додаємо до неї яйце, розмочений у молоці хліб, спеції і сіль за смаком, ретельно все перемішуємо до однорідного стану.
4) Далі ми чистимо цибулю і нарізаємо його дрібно, гриби промиваємо і також ріжемо на невеликі шматочки. Викладаємо цибулю з грибами на сковороду з розігрітим рослинним маслом і смажимо до золотистого кольору.
5) Після цього ми розстеляємо на столі лист фольги і викладаємо на нього рибний фарш рівним шаром висотою в 1 см, на рибу кладемо гриби з цибулею і звертаємо все акуратно рулетом. Загортаємо наш рулет у фольгу і перекладаємо на деко, запікаємо рулет при 190 градусах протягом півгодини.
6) Після закінчення часу деко слід дістати, розкрити фольгу і посипати рулет тертим сиром, відправити лист в духовку ще на якийсь час. Як тільки рулет покриється рум'яною сирною скоринкою, його можна витягати з духовки і подавати до столу.
Приємного всім апетиту!