Рецепт Рулет з щуки фото

Рулет з щуки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Щука
Пісні страви
На обід , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Скажу вам чесно, цей рулет з щуки настільки чудовий, що просто не може не сподобатися. А всередину рулету ми покладемо начинку з грибів, що зробить його смак ще більш яскравим і насиченим.

Опис приготування:

Я дуже люблю різні страви, приготовані з риби, і намагаюся робити їх якомога частіше. Наприклад, минулого тижня я готувала приголомшливий рулет з щуки в домашніх умовах, який оцінила вся моя сім'я. Рулет вийшов дуже соковитий і ніжний, причому ми їли його як в гарячому, так і в холодному вигляді, і прийшли до висновку, що він може бути не тільки основною стравою, але zakuskoy. Загалом, цей рецепт приготування рулету з щуки мені дуже сподобався, так що я ще не раз буду його використовувати, раджу і вам спробувати зробити це чудове блюдо.

1) Для початку нам потрібно, очистити рибу, промити її, відокремити філе від хребта і очистити його від кісток.

2) Тепер очищене філе необхідно подрібнити будь-яким зручним для вас способом, наприклад, пропустити його через м'ясорубку або перемолоти в блендері.

3) Перекладаємо рибну масу в миску і додаємо до неї яйце, розмочений у молоці хліб, спеції і сіль за смаком, ретельно все перемішуємо до однорідного стану.

4) Далі ми чистимо цибулю і нарізаємо його дрібно, гриби промиваємо і також ріжемо на невеликі шматочки. Викладаємо цибулю з грибами на сковороду з розігрітим рослинним маслом і смажимо до золотистого кольору.

5) Після цього ми розстеляємо на столі лист фольги і викладаємо на нього рибний фарш рівним шаром висотою в 1 см, на рибу кладемо гриби з цибулею і звертаємо все акуратно рулетом. Загортаємо наш рулет у фольгу і перекладаємо на деко, запікаємо рулет при 190 градусах протягом півгодини.

6) Після закінчення часу деко слід дістати, розкрити фольгу і посипати рулет тертим сиром, відправити лист в духовку ще на якийсь час. Як тільки рулет покриється рум'яною сирною скоринкою, його можна витягати з духовки і подавати до столу.

Приємного всім апетиту!


  • Щука - 1 штука
  • Печериці - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Хліб білий - 1 скибочку (замочити в молоці)
  • Сир твердий - 30-40 грам
  • Розмарин сушений - 0, 5 чайних ложки
  • Орегано - 0, 5 чайних ложки
  • Чебрець - 0, 5 чайних ложки
  • Суміш мелених перців - За смаком
  • Сіль - За смаком
Я дуже люблю різні страви, приготовані з риби, і намагаюся робити їх якомога частіше. Наприклад, минулого тижня я готувала приголомшливий рулет з щуки в домашніх умовах, який оцінила вся моя сім'я. Рулет вийшов дуже соковитий і ніжний, причому ми їли його як в гарячому, так і в холодному вигляді, і прийшли до висновку, що він може бути не тільки основною стравою, але zakuskoy. Загалом, цей рецепт приготування рулету з щуки мені дуже сподобався, так що я ще не раз буду його використовувати, раджу і вам спробувати зробити це чудове блюдо.

1) Для початку нам потрібно, очистити рибу, промити її, відокремити філе від хребта і очистити його від кісток.

2) Тепер очищене філе необхідно подрібнити будь-яким зручним для вас способом, наприклад, пропустити його через м'ясорубку або перемолоти в блендері.

3) Перекладаємо рибну масу в миску і додаємо до неї яйце, розмочений у молоці хліб, спеції і сіль за смаком, ретельно все перемішуємо до однорідного стану.

4) Далі ми чистимо цибулю і нарізаємо його дрібно, гриби промиваємо і також ріжемо на невеликі шматочки. Викладаємо цибулю з грибами на сковороду з розігрітим рослинним маслом і смажимо до золотистого кольору.

5) Після цього ми розстеляємо на столі лист фольги і викладаємо на нього рибний фарш рівним шаром висотою в 1 см, на рибу кладемо гриби з цибулею і звертаємо все акуратно рулетом. Загортаємо наш рулет у фольгу і перекладаємо на деко, запікаємо рулет при 190 градусах протягом півгодини.

6) Після закінчення часу деко слід дістати, розкрити фольгу і посипати рулет тертим сиром, відправити лист в духовку ще на якийсь час. Як тільки рулет покриється рум'яною сирною скоринкою, його можна витягати з духовки і подавати до столу.

Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти