Рецепт Рулет з потрухами фото

Рулет з потрухами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Лаваш , Куряча печінка , Курячі сердечка , Курячі шлунки
Пісні страви
На обід , На вечерю
Страви з начинкою
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Швидкі і смачні рулети з лаваша з начинкою з курячих потрошки. Соковиті, з запаморочливо хрусткою скоринкою! І ніякої метушні з тестом!

Опис приготування:

Якщо начинку приготувати заздалегідь, то обсмажити пиріжки - справа кількох хвилин! Начинку можна приготувати не тільки з курячих потрошки, але і з будь-якого ліверу. Так само сир можна додавати ваш улюблений, твердий або вершковий. Найголовніше - не шкодувати лука!

  • Лаваш - 2 штуки (тонкий)
  • Курячі шлунки - 200 грам
  • Курячі сердечка - 200 грам
  • Куряча печінка - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Яйце - 1 штука
  • Бринза - 100 грам (краще м'яка)
  • Чорний перець - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
рулет з потрухами - фото крок 1
Добре промийте курячі потрошки і зваріть їх в невеликій кількості підсоленої води, закладаючи за часом варіння. Спочатку варяться шлунки, потім додаються сердечка і хвилин за 10 до кінця варіння кладуть печінка. Остудіть потрошки в бульйоні, потім відкиньте на друшляк, дайте стекти залишкам бульйону. Прокрутіть через м'ясорубку.
рулет з потрухами - фото крок 2
Лук наріжте і підрум'яньте на олії до золотистого кольору. Додайте зелену цибулю і трохи згасити всі разом, посолити і поперчити.
рулет з потрухами - фото крок 3
У фарш з потрошки додайте остиглий цибулю, сирий жовток і раскрошенную бринзу. Я віддаю перевагу м'яку сербську. Можна натерти твердий сир. Поперчіть фарш за смаком і добре перемішайте.
рулет з потрухами - фото крок 4
Скрутіть щільні рулети на основі з лаваша.
рулет з потрухами - фото крок 5
Обсмажте рулети на розігрітій олії до рум'яної скоринки, викладаючи їх в сковороду вільним краєм вниз. Готові рулети викладіть на серветку для видалення надлишків олії.
рулет з потрухами - фото крок 6
Подавайте рулети гарячими, хрусткими. Окремо можна подати томатний або сметанний соус і свіжі овочі.

Схожі рецепти