Рулет з лаваша з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати рулет з лаваша з начинкою з відвареного яйця зі спеціями. Дуже ніжна, апетитна, зовсім недорога і досить швидка закуска. Раджу спробувати.
Сам процес займе у вас не більше 15-20 хвилин, але перед подачею на стіл закуску потрібно відправити в холодильник мінімум на годину. Цей рецепт гарний тим, що ви можете використовувати найрізноманітніші спеції, часник або додати сир, наприклад. Це відмінний варіант частування для раптово заглянули гостей, а також перекус на роботу або на природу.
- Лаваш - 1 штука
- Майонез - 100 грам (приблизно)
- Листя салату - 1 пучок
- Сіль - 1 щіпка
- Спеції - За смаком (каррі, паприка, гострий перець і т. Д.)
- Яйце - 6 штук
1. Насамперед потрібно відварити круто яйця. Остудіть і очистіть їх, а потім натріть на тертці.
2. Листя салату вимийте і висушіть добре.
3. До тертим яйцям додайте дрібку солі і спеції за смаком. Заправте майонезом.
4. Ретельно перемішайте. При необхідності додайте ще майонез. Начинка не повинна бути сухою.
5. Викладіть на робочий стіл лаваш. Розріжте навпіл.
6. Викладіть на половину начинку.
7. Зверху викладіть листя салату і акуратно згорніть рулет. Найкраще дати йому постояти в холодильнику годинку. Перед подачею наріжте порційними шматочками.