Рецепт Рулет з лаваша з начинкою фото

Рулет з лаваша з начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Лаваш
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На швидку руку, На природу, На сніданок
Страви з начинкою, Роли

Хочу поділитися з вами ідеєю, як приготувати рулет з лаваша з начинкою з відвареного яйця зі спеціями. Дуже ніжна, апетитна, зовсім недорога і досить швидка закуска. Раджу спробувати.

Сам процес займе у вас не більше 15-20 хвилин, але перед подачею на стіл закуску потрібно відправити в холодильник мінімум на годину. Цей рецепт гарний тим, що ви можете використовувати найрізноманітніші спеції, часник або додати сир, наприклад. Це відмінний варіант частування для раптово заглянули гостей, а також перекус на роботу або на природу.

  • Лаваш - 1 штука
  • Майонез - 100 грам (приблизно)
  • Листя салату - 1 пучок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Спеції - За смаком (каррі, паприка, гострий перець і т. Д.)
  • Яйце - 6 штук
рулет з лаваша з начинкою - фото крок 1
1. Насамперед потрібно відварити круто яйця. Остудіть і очистіть їх, а потім натріть на тертці.
рулет з лаваша з начинкою - фото крок 2
2. Листя салату вимийте і висушіть добре.
рулет з лаваша з начинкою - фото крок 3
3. До тертим яйцям додайте дрібку солі і спеції за смаком. Заправте майонезом.
рулет з лаваша з начинкою - фото крок 4
4. Ретельно перемішайте. При необхідності додайте ще майонез. Начинка не повинна бути сухою.
рулет з лаваша з начинкою - фото крок 5
5. Викладіть на робочий стіл лаваш. Розріжте навпіл.
рулет з лаваша з начинкою - фото крок 6
6. Викладіть на половину начинку.
рулет з лаваша з начинкою - фото крок 7
7. Зверху викладіть листя салату і акуратно згорніть рулет. Найкраще дати йому постояти в холодильнику годинку. Перед подачею наріжте порційними шматочками.

Схожі рецепти