Рулет з лаваша без майонезу
(покроковий рецепт з фото)
Цей цікавий рецепт приготування рулету з лаваша без майонезу мені підказала подруга. Вона захоплюється правильним харчуванням, і довела мені, що навіть дієтичні закуски бувають смачними і ситними!
Цей простий рецепт рулету з лаваша без майонезу мені дуже сподобався. Виходить дивна закуска, яка не принесе зайвих сантиметрів на талії! правда, моя подруга робила просто маленькі "ковбаски" і подавала їх в охолодженому сирому вигляді, було смачно і корисно. Але якщо хочеться чимось здивувати гостей або домашніх, спробуйте зробити цей "хитрий" пиріжок, вони оцінять!
- Лаваш тонкий - 400 грам
- Сир - 150 грам
- Крем - 200 грам
- Печериці - 300 грам
- Спеції - За смаком
- Яйце - 1 штука
1. Попередньо обсмажити гриби зі спеціями, і перекрутити їх в блендері. Сир змішаємо зі сметаною і спеціями. Лаваш розгортаємо, і майже у краю викладаємо суміш з сметани і сиру, зверху - грибний фарш.
2. Далі акуратно замотуємо в тугий тонкий руетік. Як тільки лаваш надійно обліпить начинку, обрізаємо краю, і приступаємо до наступної "ковбаски" .
3. Ці "ковбаски" викладаємо по колу впритул один до одного, а збитим яйцем змащуємо поверхню. Запікаємо 15-20 хвилин, поки не з'явиться скориночка.
4. Готово! Смачного!