Рулет з грибами і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати до святкового столу рулет з грибами і сиром. Краса цієї закуски в тому, що її можна приготувати заздалегідь, а потім просто порізати і подати з зеленню до столу. Дивіться рецепт!
Я б не радила замінювати плавлений сир твердим, тоді рулет буде сухим і не таким м'яким. Я спеціально вибирала плавлений сир м'яких сортів без добавок. Рулет просто танув у роті. Хай щастить!
- Лаваш - 1 штука (прямокутний або два квадратних)
- Гриби - 250 грам (печериці)
- Цибуля - 1 штука
- Сир плавлений м'який - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Майонез - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком

Підготуйте продукти для закуски. Гриби підійдуть як свіжі, так і морожені. Свіжі гриби вимийте і поріжте тонкими пластинками.

Поріжте кубиками велику цибулину (або візьміть дві штучки).

На рослинному маслі обсмажте спочатку протягом пари хвилин цибулю, потім додайте гриби, довести до готовності. Додати сіль за смаком.

Візьміть один великий прямокутний лист лаваша (або два квадратних). Змастіть лист майонезом. Складіть рівно навпіл. Якщо у вас два квадратних листа, то змастіть один, потім накрийте другим листом, знову змастіть майонезом.

Я склала свій лист навпіл і знову змастила майонезом. Викладайте гриби з цибулею на лист рівномірно, трохи відступите від країв.

Зверху розподіліть тертий плавлений сир.

Постарайтеся максимально туго згорнути рулет, але обережно, щоб його не порвати. Оберніть його пару раз харчовою плівкою і відправте в холодильник на 2 годину.

Через дві години дістаньте рулет з холодильника, зніміть плівку і поріжте на порційні шматочки. Викладіть рулет на листя салату і подайте до столу. Смачного!