Рулет на рік Щура
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 40 хв.
Соковитий рулет з сирною начинкою, як не можна до речі, доведеться до святкового новорічного столу на рік Щура. Прикрасьте його невеликими пахвами з яєць з скибочками сиру і яскраве, барвисте блюдо готове!
Опис приготування:
Соковитий і яскравий рулет можна приготувати з будь-якими плавкими начинками: твердим або плавленим сиром, сиром або бринзою, фетою, motsarelloy або сулугуні. Головне - викласти начинку на теплий омлет і дати йому гарненько охолонути в холодильнику перед нарізкою.
- Куряче яйце - 3 штуки
- Сир - 250 грам (вологий, будь-якої жирності)
- Цибуля зелена - 3-4 штук (стебла)
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
- Яйце перепелине - 2 штуки (відварне)
- Перець чорний горошок - 6-7 штук
- Сир - 2 штуки (твердий, по 20 грам)
Підготуйте зазначені інгредієнти.
Збийте курячі яйця в піалі або в глибокій мисці, додавши трохи солі.
Промийте зелену цибулю і подрібніть його, всипте в ємність до сиру, додавши трохи солі. Ретельно все перемішайте, додавши майонез будь-якої жирності.
Прогрійте на сковороді рослинне масло і влийте яєчну суміш. Обсмажте омлет з обох сторін по 1-2 хвилині.
Викладіть омлет на дошку або тарілку, на омлет викладіть сирну масу і акуратно розподіліть по всій поверхні.
Сраю омлет рулетка, злегка притискаючи, щоб начинка рівномірно розподілилася. Помістіть в холодильник і остудіть.
Наріжте рулет на порційні шматочки і викладіть на тарілку.
Зробіть в сирних скибочках отвори за допомогою соломинки з широким отвором. З шматочків отворів створіть вушка мишкам з відварних перепелиних яєць, надрізавши їх ножем. Очки і ніс - з горошин чорного перцю. Прикрасьте ними салат і подайте до столу.