Рулет курячий з морквою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Dieticheskaya nezhneyshaya сніданок, яку також можна подати з гарніром - все це про рулет курячий з морквою і сиром в домашніх умовах, який можна приготувати на пару або запекти в духовці.
Рецепт приготування рулету курячого з морквою і сиром досить простий і не займе багато часу. Щоб зробити закуску більш пікантною, можна додати моркву по-корейськи, а також гострі спеції для курки. При бажанні такий рулет може замінити ковбасу для бутербродів або подаватися в якості основної страви з гарніром.
- Куряче філе - 800-900 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Яблуко - 1 штука (по бажанню)
- Морква - 300-400 грам
- Сир - 150-200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка
1. Філе необхідно вимити й обсушити паперовим рушником. При необхідності зрізати зайвий жир і плівки. Цибулину очистити і розрізати навпіл або четвертинками. З яблука зняти шкірку і видалити серцевину.
2. Всі інгредієнти помістити в чашу блендера і подрібнити. Якщо виникло питання, як зробити рулет курячий з морквою і сиром без блендера, можу запропонувати кілька варіантів - пропустити все через м'ясорубку або нарізати дрібними шматочками.
3. Шматочок сиру натерти на тертці. При бажанні можна використовувати плавлений або вершковий сир.
4. Подрібнене філе посолити і поперчити за смаком. Додати улюблені спеції для курки, сушену або свіжу зелень за смаком. Лист фольги трохи змастити вершковим маслом і викласти на нього фарш. Розрівняти ложкою, щоб не було горбків.
5. Рівним шаром викласти моркву. В даний рецепт приготування рулету курячого з морквою і сиром додана не свіжа, а морква по-корейськи.
6. Розподілити по поверхні сир (при бажанні його можна помістити тільки посередині).
7. За допомогою фольги згорнути всі щільним рулетом, добре загорнувши краю. В цьому випадку рулет курячий з морквою і сиром в домашніх умовах буде приготовлений в пароварці приблизно за 45-55 хвилин. При бажанні його можна відправити в духовку. Готовий рулет потрібно повністю остудити, а тільки потім розгортати і подавати до столу.