Рулет бісквітний з малиною
(покроковий рецепт з фото)
Рулет бісквітний з малиною - це малинова бомба, яка обов'язково вибухає у нас на дачі в липні. Виглядає вона кожен раз по-різному, але завжди дуже смачна і ніжна. Хочете дізнатися рецепт?
Бісквітний рулет з малиною приготувати не складно. Якщо у вас погано виходить закручувати, то випікайте 2-3 круглих пампушки. Можна малину змушують відразу в тісто і випекти у формі. Вийде щось типу шарлотки. Однак я рекомендую освоїти правильне приготування бісквітного рулету з малиною - стане в нагоді. Малина в наших садах буває короткий час і треба зустріти цей благодатний період у всеозброєнні. Освоюйте мій рецепт, успіхів!
- Яйце - 6 штук (в тісто)
- Цукор - 1 Склянка (в тісто)
- Борошно - 1 Склянка (в тісто)
- Вершки - 1 Склянка (в вершках)
- Цукрова пудра - 0, 5 склянки (в вершках)
- Вино або коньяк - 50 грам (просочення)
Яйця збити з цукром в білу піну, обережно ложкою вмесіть борошно, щоб яйця не опало.
Пергаментний, змащеному олією піч тісто 10-15 хвилин при 200 градусах. Викласти на серветку зверху, зняти пергамент.
Вершки збити з цукровою пудрою. На поверхні повинен залишатися малюнок.
Бісквіт просочити вином, нанести вершки і малину. Частина залишити на прикрасу. Обережно за допомогою серветки скрутити в рулет.
Прикрасити бісквіт вершками і малиною.
Смачного!