Рецепт Розтягаї з м'ясом фото

Розтягаї з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , М'ясо , Свинина , Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Різдво
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 15
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Перед вами - рецепт приготування розтягаїв з м'ясом. За цим старовинним рецептом російської кухні блюдо виходить дуже смачним.

Опис приготування:

Основними інгредієнтами страви є: свинина, мука, дріжджі і вода. Страва - ситне і дуже смачне.

  • Борошно - 400 грам
  • Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Яйця - 1 штука
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Вода - 130 мілілітрів
  • Свинина - 700 грам (начинка)
  • Варене яйце - 1 штука (начинка)
  • Перець, сіль - 1 За смаком (начинка)
  • Вершкове масло - 50 грам (начинка)
  • Масло рослинне для обсмажування - 1 За смаком (начинка)
розтягаї з м'ясом - фото крок 1
1. Просійте борошно. Розведіть дріжджі в теплій воді, додайте цукор, борошно, перемішайте і залиште на 30 хвилин. За цей час опара спіниться. Додайте борошно, що залишилося, розтоплене вершкове масло, трохи збите яйце, сіль. Замісити тісто, потім викладіть в миску і накрийте серветкою. Залиште на 2-3 години в теплому місці. Потім тісто треба обмять і знову залишити в теплому місці. М'ясо наріжте шматочками (для начинки), обсмажте. Потім м'ясо пропустіть через м'ясорубку, додайте нарізане варене яйце. Приправити сіллю і poperčite.
розтягаї з м'ясом - фото крок 2
2. Скачайте тісто в товстий джгут, розріжте палять на 15-18 шматочків. З кожного шматочка скачайте кульку і залиште на 10-15 хвилин. Потім з кульок зліпите коржі (товщина 4-5 см).
розтягаї з м'ясом - фото крок 3
3. На кожен коржик викладіть скручений кульку начинку (старшими. Ложці).
розтягаї з м'ясом - фото крок 4
4. Краї коржика з'єднайте, загнув їх до центру расстегая.
розтягаї з м'ясом - фото крок 5
5. Кінець кліпу, середину залиште відкритою. Розтягаї викладіть на змащене маслом деко, хвилин 15 дайте постояти. Потім змастіть розтягаї збитим яйцем і випікайте протягом 15 хвилин при температурі 200 градусів.
розтягаї з м'ясом - фото крок 6
6. Готові розтягаї відразу на тарілку не викладати, накрийте серветкою або кухонним рушником і залиште на хвилин 10. Потім в кожен розтягаї можна покласти шматочок масла і влити трохи бульйону.

Схожі рецепти