Розтягаї з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами - рецепт приготування розтягаїв з м'ясом. За цим старовинним рецептом російської кухні блюдо виходить дуже смачним.
Основними інгредієнтами страви є: свинина, мука, дріжджі і вода. Страва - ситне і дуже смачне.
- Борошно - 400 грам
- Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 30 грам
- Яйця - 1 штука
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Вода - 130 мілілітрів
- Свинина - 700 грам (начинка)
- Варене яйце - 1 штука (начинка)
- Перець, сіль - 1 За смаком (начинка)
- Вершкове масло - 50 грам (начинка)
- Масло рослинне для обсмажування - 1 За смаком (начинка)
1. Просійте борошно. Розведіть дріжджі в теплій воді, додайте цукор, борошно, перемішайте і залиште на 30 хвилин. За цей час опара спіниться. Додайте борошно, що залишилося, розтоплене вершкове масло, трохи збите яйце, сіль. Замісити тісто, потім викладіть в миску і накрийте серветкою. Залиште на 2-3 години в теплому місці. Потім тісто треба обмять і знову залишити в теплому місці. М'ясо наріжте шматочками (для начинки), обсмажте. Потім м'ясо пропустіть через м'ясорубку, додайте нарізане варене яйце. Приправити сіллю і poperčite.
2. Скачайте тісто в товстий джгут, розріжте палять на 15-18 шматочків. З кожного шматочка скачайте кульку і залиште на 10-15 хвилин. Потім з кульок зліпите коржі (товщина 4-5 см).
3. На кожен коржик викладіть скручений кульку начинку (старшими. Ложці).
4. Краї коржика з'єднайте, загнув їх до центру расстегая.
5. Кінець кліпу, середину залиште відкритою. Розтягаї викладіть на змащене маслом деко, хвилин 15 дайте постояти. Потім змастіть розтягаї збитим яйцем і випікайте протягом 15 хвилин при температурі 200 градусів.
6. Готові розтягаї відразу на тарілку не викладати, накрийте серветкою або кухонним рушником і залиште на хвилин 10. Потім в кожен розтягаї можна покласти шматочок масла і влити трохи бульйону.