Ромштекс з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ділюся смачним і простим рецептом ромштекс з овочами. Готую я в мультиварці, т. До. Вона дозволяє зберегти весь сік овочів і м'яса. М'ясо виходить соковитим і дуже смачним.
Опис приготування:
Хочу вам розповісти, як приготувати ромштекс з овочами. Виходить дуже смачно і соковито. Правда цього разу я додала занадто багато води, так що вся панірування з м'яса"злетіла" в процесі гасіння. Але вийшло все ж дуже смачно! Так що розповім, як приготувати ромштекс з овочами, а ви додавайте води якомога менше, щоб вийшов справжній класичний ромштекс!
- Свинина - 500 грам (спинна частина хорошої якості)
- Морква - 2-3 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 6 штук
- Цибуля-пориста - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Панірувальні сухарі - За смаком
- Яйце - 1 штука
1. Всі овочі миємо й нарізаємо не дуже дрібно. Спочатку в режимі"Жарка" обсмажити цибулю-порей, ріпчаста цибуля і морквину. Потім додамо картоплю і воду. Останньою - стільки, щоб покривала картоплю. В режимі"Гасіння" тримаємо півгодини.
2. Яйце збиваємо до однорідності. Вмочуємо шматок м'яса в яєчну суміш, потім - в панірувальні сухарі. Викладаємо прямо в овочевий бульйон і в режимі"Випічка" тримаємо все разом, поки зайва вода не піде. Спеції - за смаком.
3. От і все! Смачного!