Роли з горбушей
(покроковий рецепт з фото)
З горбуші виходять дуже смачні суші, тому пропоную вам рецепт приготування ролів з горбуші.
Щоб приготувати роли з горбуші, необхідно попередньо відварити рис і філе. Потім потрібно приготувати заправку для рису, порізати огірки і філе, після чого приступити до формування ролів.
- Файл gorbuši - 500 грам
- Огірок свіжий - 3-4 штук
- Рис японський - 500 грам
- Оцет японський - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Сухий васабі - 1 Чайна ложка
- Тепла кип'ячена вода - 1-2 чайних ложок
- Соєвий соус - За смаком
- Норі - 10-15 штук
- Імбир - За смаком
- Вода - 400 мілілітрів
Моєму рис 5-7 раз. Відварюємо його до готовності.
Змішуємо в піалі японський оцет, сіль і цукор. Перемішуємо до розчинення цукру.
Змішуємо рис з заправкою.
Поки заправка вбирається, Я закінчив васалів. Сухий васабі розчиняємо 2 ложками теплої води. Розмішуємо до однорідності.
Нарізаємо філе тонкими смужками.
Чистимо огірки, нарізаємо.
Расстилаем нори.
Зверху викладаємо рис.
Викладаємо в центр водоростей рибу і огірок.
Загортаємо.
Роли готові. Залишилося тільки їх нарізати.