Різотто з перловки
(покроковий рецепт з фото)
Це нестандартний рецепт приготування різотто з перловки. Блюдо ще можна назвати перловим, так як перловка трохи нагадує перли. Дивимося рецепт.
Щоб приготувати різотто з перловки, необхідно нарізати овочі і обсмажити їх в олії. Перемішати овочі з перловкою. Додати в каструлю вина і варити зі спеціями. Дати рідини вбратися, вимкнути вогонь і додати тертого сиру.
- Перловка - 250 грам
- Морквина - 2-3 штук
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Біле сухе вино - 250 мілілітрів
- Овочевий бульйон - 250-300 мілілітрів
- Вершки - 200 мілілітрів
- Шафран - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Пармезан - 100 грам
Ріжемо моркву соломкою, подрібнюємо часник, цибуля. Обсмажити в каструлі на олії овочі.
Додати в каструлю перловку і гарненько перемішати.
Заливаємо в каструлю вина і доводимо вміст до кипіння. Додати вершки, додати бульйон, помішувати, додати спеції.
Дочекатися, поки вся рідина не вбереться і подавати до столу, натерши зверху пармезану.