Рецепт Різотто з перловки фото

Різотто з перловки
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Крупи , Перлова крупа
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Це нестандартний рецепт приготування різотто з перловки. Блюдо ще можна назвати перловим, так як перловка трохи нагадує перли. Дивимося рецепт.

Опис приготування:

Щоб приготувати різотто з перловки, необхідно нарізати овочі і обсмажити їх в олії. Перемішати овочі з перловкою. Додати в каструлю вина і варити зі спеціями. Дати рідини вбратися, вимкнути вогонь і додати тертого сиру.

  • Перловка - 250 грам
  • Морквина - 2-3 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
  • Біле сухе вино - 250 мілілітрів
  • Овочевий бульйон - 250-300 мілілітрів
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Шафран - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Пармезан - 100 грам
різотто з перловки - фото крок 1
Ріжемо моркву соломкою, подрібнюємо часник, цибуля. Обсмажити в каструлі на олії овочі.
різотто з перловки - фото крок 2
Додати в каструлю перловку і гарненько перемішати.
різотто з перловки - фото крок 3
Заливаємо в каструлю вина і доводимо вміст до кипіння. Додати вершки, додати бульйон, помішувати, додати спеції.
різотто з перловки - фото крок 4
Дочекатися, поки вся рідина не вбереться і подавати до столу, натерши зверху пармезану.

Схожі рецепти