Рецепт Різотто в мультиварці фото

Різотто в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 4
Час приготування: 45 хв.

Ця страва присвячується любителям італійської кухні. Простий рецепт різотто в мультиварці в домашніх умовах порадує будь-яку домогосподарку. Особисто я в захваті від цього ситного і смачного блюда!

Опис приготування:

Ви любите італійську кухню, але у вас немає можливості поїхати на чобіток? Не біда! Різотто в мультиварці в домашніх умовах допоможе вам насолодитися італійськими смакотою, не виходячи з будинку. Цей простий рецепт напевно доведеться вам до душі - благо готується все дуже просто, а результат - чудовий. Смачного!

  • Мал - 2 склянки (бажані сорти арборіо або karnaroli)
  • Курінний бульйон - 25 грам (або 1 кубик)
  • Часник - 2 зубчики
  • Білі гриби - 200 грам (підійдуть як свіжі, так і заморожені.)
  • Біле вино - 0, 5 склянки (сухе або напівсухе)
  • Рослинна олія - 100 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Сир пармезан - 100 грам(50 грам для приготування і інше - щоб посипати вже готову страву.)
  • Вершки - 100 грам
різотто в мультиварці - фото крок 1
1. Луковицу чистим, моєму, нарізаємо дрібними кубиками. Включаємо мультиварку, режим"Випічка" , час 20 хвилин. Обсмажуємо цибулю до золотистої скоринки.
різотто в мультиварці - фото крок 2
2. Часник розчавлює ножем, щоб страва була більш ароматним. Додаємо до цибулі. Обсмажуємо ще 1 хвилину.
різотто в мультиварці - фото крок 3
3. Якщо гриби свіжі - чистим, миємо й нарізаємо кубиками. Якщо розморожені - даємо Отта, зливаємо рідину. Після чого додаємо їх до цибулі і гарненько обсмажуємо.
різотто в мультиварці - фото крок 4
4. До грибів і цибулі висипаємо рис, обсмажуємо пару хвилин. Після чого виливаємо в мультіварочний контейнер вино, помішувати, поки воно все не випарується.
різотто в мультиварці - фото крок 5
5. Виливаємо в рис вершки, додаємо воду і бульйон. Періодично помішуючи, доводимо рис до готовності. Включаємо режим"Гасіння" , час 15 хвилин. Закриваємо кришкою і чекаємо, поки закінчиться час.
різотто в мультиварці - фото крок 6
6. Для 5 хвилин до закінчення приготування різотто додаємо тертий сир пармезан. Все добре перемішуємо, за бажанням додаємо свіжу посічену зелень. Закриваємо кришкою, залишаємо потомитися близько 3-5 хвилин.
різотто в мультиварці - фото крок 7
7. Кожну порцію посипаємо другою половиною сиру. Смачного!

Схожі рецепти