Рецепт Різотто більш Сицилійський фото

Різотто більш Сицилійський
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти , Крупи , Мал
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Італія - це сир, часник, помідори і морепродукти. Всі ці продукти зустрічаються в багатьох рецептах, цей не виняток. Що поробиш, якщо це дуже смачно! Спробуйте ресторанне блюдо у себе вдома.

Опис приготування:

Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати різотто по-сицилійський. Його фішка - креветки поверх основного інгредієнта. Ситно, ефектно і по-справжньому смачно! здається, що зробити гаряче блюдо складно, але це не зовсім так. Тренування і дотримання інструкції дадуть вам прекрасний результат!

  • Петрушка - 15 грам
  • Креветки - 240 грам
  • Помідори черрі - 120 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Пармезан - 60 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Рис Арбор - 150 грам
  • Сухарі - 50 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 740 мілілітрів
різотто більш Сицилійський - фото крок 1
Викладіть очищений часник в невелику форму для випічки. Приберіть в духовку, розігріту до 200 градусів на 12 хвилин. В цей час подрібніть петрушку, а помідори крупно наріжте.
різотто більш Сицилійський - фото крок 2
У сотейнику розігрійте масло. Надішліть в нього креветки, попередньо приправивши з сіллю і перцем. Обсмажуйте по 2 хвилини з кожного боку.
різотто більш Сицилійський - фото крок 3
Потім видаліть креветки з сотейника. А в ньому знову розігрійте масло. Обсмажте промитий рис протягом 2-х хвилин. Далі влийте воду (240 мл). Постійно помішуючи, готуйте різотто, поки вода не вбереться.
різотто більш Сицилійський - фото крок 4
В цей же час викладіть помідори з петрушкою на деко з фольгою. Приправити сіллю і poperčite. Надішліть продукти в духовку на 7 хвилин. Тим часом до рису додайте ще 1/3 води. Помішуючи, дайте їй повністю вбратися. Відразу ж влийте ще воду. Помішуючи, Тушіте різотто 20 хвилин.
різотто більш Сицилійський - фото крок 5
Протягом 1, 5 хвилин на сковороді обсмажте панірувальні сухарі. Часник роздушіть в кашку і додайте в різотто.
різотто більш Сицилійський - фото крок 6
Різотто перемішайте і викладіть в тарілку. Зверху викладіть помідори з петрушкою і обвалені в сухарях креветки. А в кінці натріть сир. Смачного!

Схожі рецепти