Різотто більш Сицилійський
(покроковий рецепт з фото)
Італія - це сир, часник, помідори і морепродукти. Всі ці продукти зустрічаються в багатьох рецептах, цей не виняток. Що поробиш, якщо це дуже смачно! Спробуйте ресторанне блюдо у себе вдома.
Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати різотто по-сицилійський. Його фішка - креветки поверх основного інгредієнта. Ситно, ефектно і по-справжньому смачно! здається, що зробити гаряче блюдо складно, але це не зовсім так. Тренування і дотримання інструкції дадуть вам прекрасний результат!
- Петрушка - 15 грам
- Креветки - 240 грам
- Помідори черрі - 120 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Пармезан - 60 грам
- Часник - 2 зубчики
- Рис Арбор - 150 грам
- Сухарі - 50 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 3 Ст. Ложки
- Вода - 740 мілілітрів
Викладіть очищений часник в невелику форму для випічки. Приберіть в духовку, розігріту до 200 градусів на 12 хвилин. В цей час подрібніть петрушку, а помідори крупно наріжте.
У сотейнику розігрійте масло. Надішліть в нього креветки, попередньо приправивши з сіллю і перцем. Обсмажуйте по 2 хвилини з кожного боку.
Потім видаліть креветки з сотейника. А в ньому знову розігрійте масло. Обсмажте промитий рис протягом 2-х хвилин. Далі влийте воду (240 мл). Постійно помішуючи, готуйте різотто, поки вода не вбереться.
В цей же час викладіть помідори з петрушкою на деко з фольгою. Приправити сіллю і poperčite. Надішліть продукти в духовку на 7 хвилин. Тим часом до рису додайте ще 1/3 води. Помішуючи, дайте їй повністю вбратися. Відразу ж влийте ще воду. Помішуючи, Тушіте різотто 20 хвилин.
Протягом 1, 5 хвилин на сковороді обсмажте панірувальні сухарі. Часник роздушіть в кашку і додайте в різотто.
Різотто перемішайте і викладіть в тарілку. Зверху викладіть помідори з петрушкою і обвалені в сухарях креветки. А в кінці натріть сир. Смачного!