Рецепт Різдвяний пиріг фото

Різдвяний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко , Вершкове масло
Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

На прекрасне свято Різдва ми звикли готувати смачні і вишукані страви. Не обходиться святковий стіл і без різдвяного пирога, який можна зробити різними способами.

Опис приготування:

Якщо ви вирішили дізнатися, як приготувати різдвяний пиріг, то просто прочитайте цей рецепт. Він відмінно підійде для тих, хто хоче зробити смачну і корисну випічку до Різдва. Блюдо виходить яскравим і смачним, тому гості і домашні обов'язково оцінять ваші старання.

  • Борошно пшеничне - 200 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
  • Журавлина - 250 грам (начинка)
  • Вода - 120 мілілітрів (начинка)
  • Цукор - 100 грам (начинка)
  • Крем (20%) - 60 грам (начинка)
  • Куряче яйце - 4 штуки (начинка)
  • Білок яєчний - 1 штука(Aising)
  • Сік лимонний - 1 Чайна ложка(Aising)
  • Цукрова пудра - 200 грам(Aising)
різдвяний пиріг - фото крок 1
Для тіста знадобиться блендер. Візьміть холодне масло і порубати його на шматки. Покладіть їх в чашу блендера. Додайте до масла цукор, борошно. Збийте інгредієнти в крихту, потім додайте до них яйце і молоко. Замісити тісто руками. Розкачайте його в пласт і викладіть у форму для запікання, трохи наколів в декількох місцях виделкою.
різдвяний пиріг - фото крок 2
Ягоди можуть бути як замороженими, так і свіжими. Якщо ви використовуєте перший варіант, то їх навіть не потрібно розморожувати. Складіть ягоди в чашу блендера, залийте окропом і збийте до пюреобразного стану. Потім додайте до ягодам цукор і перемішайте.
різдвяний пиріг - фото крок 3
У миску вбийте сирі курячі яйця і додайте жирну сметану. Гарненько збийте інгредієнти віночком. Додайте отриману масу до ягодам і ретельно все перемішайте.
різдвяний пиріг - фото крок 4
Вилийте отриману начинку в формочку з тестом. Духовку розігрійте до ста вісімдесяти градусів і поставте в неї пиріг. Щоб він не підгорів по краях, форму можна накрити фольгою, складеної в кілька разів. Випікайте пиріг сорок хвилин.
різдвяний пиріг - фото крок 5
Приготуйте Айсінг. Для цього збийте холодний яєчний білок з цукровою пудрою і ложечкою лимонного соку до міцних піків. Отримані кремом намалюйте за допомогою кондитерського шприца на охолодженому пирозі сніжинку. Подавайте пиріг до столу.

Схожі рецепти