Рецепт Різдвяне печиво зі сметаною фото

Різдвяне печиво зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Борошно , Молочні продукти
Низькокалорійні , Пісні страви
На святковий стіл , Різдво
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 30-35
Час приготування: 3 г. 0 хв.

У святкове меню рекомендую обов'язково внести простий і дуже апетитний десерт. Ніжне, хрустке печиво, обсипане цукровою пудрою - це неймовірно вдалий варіант для дорослих і дітей.

Опис приготування:

Поспішаю поділитися з вами дуже вдалим способом, як приготувати різдвяне печиво зі сметаною. Перед вами найпростіший варіант прикраси - цукрова пудра, але при бажанні ви можете покрити печиво айсінгом, використовуючи харчові барвники, наприклад. Така випічка проста і смачна, відмінно підходить для святкового столу. Так що не проходьте повз!

  • Вершкове масло - 115 грам
  • Крем - 100 грам
  • Цукор - 225 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Стручок ванілі - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Яйце - 1 штука
  • Борошно - 355 грам
  • Цукрова пудра - 1 За смаком
різдвяне печиво зі сметаною - фото крок 1
1. Насамперед з'єднайте розм'якшене вершкове масло з цукром. Додайте ваніль, збийте до однорідності. Викладіть сметану, продовжуючи збивати.
різдвяне печиво зі сметаною - фото крок 2
2. Вбийте яйце. Борошно просійте з сіллю і розпушувачем. Всипте в мисочку і ретельно перемішайте. Готове тісто приберіть в холодильник мінімум на годину.
різдвяне печиво зі сметаною - фото крок 3
3. Отщіпніте частина тесту, розкачайте на присипаної борошном робочій поверхні.
різдвяне печиво зі сметаною - фото крок 4
4. Розігрійте духовку до 180 градусів. Виріжте з допомогою виїмок печива.
різдвяне печиво зі сметаною - фото крок 5
5. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом. Надішліть в духовку і випікайте 12-15 хвилин.
різдвяне печиво зі сметаною - фото крок 6
6. Готове печиво остудіть хвилин 30, а після рясно присипте цукровою пудрою.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти