Рецепт Різдвяне печиво з сиру фото

Різдвяне печиво з сиру
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто, Молочні продукти, Сир
Низькокалорійні, Пісні страви
На полуденок, На святковий стіл, Новий рік, Різдво
Випічка, Печиво

Якщо немає часу на створення кулінарного шедевра, але хочеться спекти на святковий стіл щось солоденьке, тоді дуже рекомендую на замітку цей простенький рецепт смачного сирного печива.

Іноді нескладні рецепти нічим не поступаються вишуканої кухні. На підтвердження своїх слів хочу поділитися з вами дуже класним способом, як приготувати різдвяне печиво з сиру. Воно ніжне, просто тане в роті, злегка хрустке і дійсно смачне. Воно точно сподобається і дорослим, і малюкам. Таке печиво відмінно зберігається, при бажанні його можна прикрасити глазур'ю.

  • Сир - 300 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Сода - 0.5 чайних ложки(+ сік лимона або оцет)
  • Борошно - 230 грам (приблизно)
  • Ванілін - 1 щіпка
різдвяне печиво з сиру - фото крок 1
1. Перед тим як приступити до приготування тіста, включіть її, нехай розігрівається до 180 градусів. У глибокій мисці з'єднайте перетертий через сито сир і цукор. Додайте розтоплене вершкове масло.
різдвяне печиво з сиру - фото крок 2
2. Соком лимона або оцтом погасіть соду. Всипте просіяне борошно. Ретельно перемішайте і замісіть однорідне тісто. Для аромату додайте ванілін, при бажанні можна використовувати цедру апельсина або лимона.
різдвяне печиво з сиру - фото крок 3
3. Готовому тесту дайте полежать минут 10. За цей час підготуйте листи для випікання, застелите їх пергаментом або фольгою. Тісто після розкачайте, присипавши робочий стіл борошном, формами виріжте печиво.
різдвяне печиво з сиру - фото крок 4
4. Викладіть печиво на деко. Надішліть в духовку.
різдвяне печиво з сиру - фото крок 5
5. Випікаються вони близько 15-18 хвилин до рум'яності.
різдвяне печиво з сиру - фото крок 6
6. Остудивши печиво, присипте його цукровою пудрою. Приємного чаювання!

Схожі рецепти