Рецепт Різдвяне печиво з листкового тіста фото

Різдвяне печиво з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Листкове тісто
Низькокалорійні , Пісні страви
На полуденок , На швидку руку , На святковий стіл , Різдво
Випічка , Печиво
Кількість порцій: 8
Час приготування: 40 хв.

Якщо вам подобається не тільки смачна, але і проста випічка, тоді зверніть увагу на цей рецепт. Мінімум інгредієнтів і зусиль, а в підсумку виходить дивовижне печиво з апетитною начинкою.

Опис приготування:

Хочу запропонувати вам урізноманітнити своє святкове меню дуже класним рецептом. Так як приготувати різдвяне печиво з листкового тіста досить просто, з ним впорається навіть новачок в кулінарії. В якості начинки в даному випадку використовується густий полуничний джем, але ви можете взяти і будь-яку іншу начинку за смаком: фрукти, ягоди, волоські горіхи і t.d. Рясно присипавши печеньки цукровою пудрою, ви отримаєте по-справжньому святковий десерт для всієї родини.

  • Тісто листкове - 1 кілограм
  • Яйце - 1 штука
  • Джем - За смаком
різдвяне печиво з листкового тіста - фото крок 1
1. Перш, ніж почати, включіть її (температура - 180 градусів) - і нехай гріється. Тісто викладіть на робочий стіл і трохи розкачайте. Розріжте ось такими досить великими прямокутниками.
різдвяне печиво з листкового тіста - фото крок 2
2. Гострим ножем зробіть по краях надрізи.
різдвяне печиво з листкового тіста - фото крок 3
3. У центр кожного квадратика викладіть начинку.
різдвяне печиво з листкового тіста - фото крок 4
4. Кожен краєчок підтягніть до центру.
різдвяне печиво з листкового тіста - фото крок 5
5. І щільно притисніть, закріпивши всі чотири кути. Змастіть збитим яйцем печеньки, викладіть на деко, застеливши його пергаментом, і відправте в духовку.
різдвяне печиво з листкового тіста - фото крок 6
6. Випікайте хвилин 15 до румяности. Відсудивши трохи, присипте рясно цукровою пудрою. Ну хіба не диво?
Смачних вам свят!

Схожі рецепти