Різдвяне печиво з листкового тіста
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам подобається не тільки смачна, але і проста випічка, тоді зверніть увагу на цей рецепт. Мінімум інгредієнтів і зусиль, а в підсумку виходить дивовижне печиво з апетитною начинкою.
Хочу запропонувати вам урізноманітнити своє святкове меню дуже класним рецептом. Так як приготувати різдвяне печиво з листкового тіста досить просто, з ним впорається навіть новачок в кулінарії. В якості начинки в даному випадку використовується густий полуничний джем, але ви можете взяти і будь-яку іншу начинку за смаком: фрукти, ягоди, волоські горіхи і t.d. Рясно присипавши печеньки цукровою пудрою, ви отримаєте по-справжньому святковий десерт для всієї родини.
- Тісто листкове - 1 кілограм
- Яйце - 1 штука
- Джем - За смаком
1. Перш, ніж почати, включіть її (температура - 180 градусів) - і нехай гріється. Тісто викладіть на робочий стіл і трохи розкачайте. Розріжте ось такими досить великими прямокутниками.
2. Гострим ножем зробіть по краях надрізи.
3. У центр кожного квадратика викладіть начинку.
4. Кожен краєчок підтягніть до центру.
5. І щільно притисніть, закріпивши всі чотири кути. Змастіть збитим яйцем печеньки, викладіть на деко, застеливши його пергаментом, і відправте в духовку.
6. Випікайте хвилин 15 до румяности. Відсудивши трохи, присипте рясно цукровою пудрою. Ну хіба не диво?
Смачних вам свят!
Смачних вам свят!