Рецепт Рисовий пудинг з цукром фото

Рисовий пудинг з цукром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Мал , Цукор
Пісні страви
На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Рисовий пудинг з цукром - це просто смачна рисова каша, добре розварена і ароматна. Її дуже люблять діти і чоловіки. Вранці вона дасть хороший заряд бадьорості і гарного настрою. Ось мій рецепт!

Опис приготування:

Рисовий пудинг з цукром приготувати нескладно. Потрібно взяти короткі зерна рису для пудингу. Готуйте пудинг не поспішаючи, на невеликому вогні, стежте, щоб він не пригоріла. Коли додасте молоко, то температуру ще знизьте, рисовий пудинг з цукром повинен як би знемога. Пробуйте пудинг на смак і якщо потрібно, додайте час приготування. До речі пудинг успішно можна робити в мультиварці. Каші приготовані в ній нагадують каші з російської печі. Успіхів і приємного апетиту!

  • Мал - 1 Склянка
  • Вода - 2 склянки
  • Цукор - 8 Ст. Ложок
  • Молоко - 4 склянки
  • Ванілін - 1 щіпка
рисовий пудинг з цукром - фото крок 1
Підготувати продукти.
рисовий пудинг з цукром - фото крок 2
Рис добре помити, залити водою і варити 15 хвилин на слабкому вогні.
рисовий пудинг з цукром - фото крок 3
Додати цукор.
рисовий пудинг з цукром - фото крок 4
Влити молоко.
рисовий пудинг з цукром - фото крок 5
Варити на повільному вогні 20 хвилин помішуючи.
рисовий пудинг з цукром - фото крок 6
Додати ванілін. Подавати гарячим.
рисовий пудинг з цукром - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти