Рецепт Рисові кекси фото

Рисові кекси
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Східна кухня
Борошно , Рисове борошно
Пісні страви , Веганські страви
На полуденок , На сніданок
Випічка , Кекси
Кількість порцій: 3-6
Час приготування: 45 хв.

Пропоную приготувати веганські кекси на основі рисової муки з грушею. Вони виходять в міру солодкі, соковиті, а рисове борошно робить структуру кексів розсипчастою і фактурною.

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати рисові кекси, я розповім нижче. Рецепт розрахований на 6 кексів стандартного розміру. Замість груші можна взяти будь-які ягоди або фрукти. Рецепт підходить для безглютенового харчування. Якщо наявність глютену не принципово, рисове борошно можна використовувати навпіл з пшеничного.

  • Рисове борошно - 150 грам
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Груша - 150 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Крохмаль - 50 грам
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
рисові кекси - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Розігрійте духовку до 180 градусів.
рисові кекси - фото крок 2
У мисці змішайте всі сухі інгредієнти.
рисові кекси - фото крок 3
Додайте рослинне масло, ще раз перемішайте суміш.
рисові кекси - фото крок 4
Потім додайте воду і замісити однорідне тісто середньої густини.
рисові кекси - фото крок 5
В кінці додайте дрібно нарізану грушу.
рисові кекси - фото крок 6
Змастіть формочки для випікання маслом і викладіть тісто. Випікайте кекси 30-35 хвилин при температурі 180 градусів. Готовність перевіряйте зубочисткою.
рисові кекси - фото крок 7
Рисові кекси готові, смачного!

Схожі рецепти