Рецепт Рисова каша з овочами фото

Рисова каша з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 4
Час приготування: 35 хв.

Рисова каша з овочами - смачне, ситне і корисне блюдо. Підійде всім, хто дотримується здорового способу життя, вегетаріанцям і тим, хто поститься. Давайте приготуємо таку кашу.

Опис приготування:

Рисова каша з овочами готується дуже просто і швидко. Набір овочів беріть за смаком, але цибулю і моркву повинні бути обов'язково. Якщо у вас свіжий або морожений зелений горошок, то додайте його відразу з іншими овочами. Консервований викладіть в готову кашу. Якщо ви хочете отримати розсипчасту кашу, то краще підійде довгозерний рис. А якщо вам подобається густа каша, то візьміть круглий рис. У будь-якому випадку блюдо буде ароматним і смачним.

  • Мал - 1 Склянка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Квасоля зелена - 100 грам
  • Горошок зелений - 70 грам
  • Соняшникова олія - 30 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
рисова каша з овочами - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування рисової каші з овочами.
рисова каша з овочами - фото крок 2
Моркву і цибулю наріжте, викладіть в каструлю з товстим дном або казан.
рисова каша з овочами - фото крок 3
Додайте зелену квасолю. Налийте рафінована соняшникова олія і 50 мл. Води.
рисова каша з овочами - фото крок 4
Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте овочі 10 хвилин, періодично перемішуючи.
рисова каша з овочами - фото крок 5
Рис добре помийте і викладіть в каструлю до овочів.
рисова каша з овочами - фото крок 6
Наливати 2 склянки води, сіль за смаком.
рисова каша з овочами - фото крок 7
Коли вся вода википить, рисова каша буде готова. У готову кашу додайте консервований зелений горошок.
рисова каша з овочами - фото крок 8
Ароматна, смачна, розсипчаста рисова каша з овочами готова. Подавайте до столу на гарнір або як самостійну страву.

Схожі рецепти