Рисова каша з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Рисова каша з овочами - смачне, ситне і корисне блюдо. Підійде всім, хто дотримується здорового способу життя, вегетаріанцям і тим, хто поститься. Давайте приготуємо таку кашу.
Рисова каша з овочами готується дуже просто і швидко. Набір овочів беріть за смаком, але цибулю і моркву повинні бути обов'язково. Якщо у вас свіжий або морожений зелений горошок, то додайте його відразу з іншими овочами. Консервований викладіть в готову кашу. Якщо ви хочете отримати розсипчасту кашу, то краще підійде довгозерний рис. А якщо вам подобається густа каша, то візьміть круглий рис. У будь-якому випадку блюдо буде ароматним і смачним.
- Мал - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Квасоля зелена - 100 грам
- Горошок зелений - 70 грам
- Соняшникова олія - 30 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Підготуйте інгредієнти для приготування рисової каші з овочами.
Моркву і цибулю наріжте, викладіть в каструлю з товстим дном або казан.
Додайте зелену квасолю. Налийте рафінована соняшникова олія і 50 мл. Води.
Накрийте каструлю кришкою і тушкуйте овочі 10 хвилин, періодично перемішуючи.
Рис добре помийте і викладіть в каструлю до овочів.
Наливати 2 склянки води, сіль за смаком.
Коли вся вода википить, рисова каша буде готова. У готову кашу додайте консервований зелений горошок.
Ароматна, смачна, розсипчаста рисова каша з овочами готова. Подавайте до столу на гарнір або як самостійну страву.