Рисова каша, яка не пригорає
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.
Багато господинь стикалися з такою проблемою, як пригорілі рисова каша. Взагалі всі молочні каші можуть запросто пригоріти, якщо за ними не стежити. Уникнути цього вам допоможе мультиварка.
Опис приготування:
Молочну кашу прийнято подавати до затравки або на полуденок. Це дуже ситне і поживне блюдо. Дуже люблять його діти. Обов'язково додайте в кашу шматочок вершкового масла, воно додасть аромат і ніжний смак. Щоб дізнатися, як приготувати рисову кашу, яка не пригорає, прочитайте цей рецепт.
- Мал - 200 грам
- Молоко - 700 мілілітрів
- Цукор, вершкове масло - За смаком
Відміряйте необхідну кількість рису. Ви можете використовувати круглозерністий, довгий або пропарений на свій розсуд.
Ретельно промийте рис під холодною водою. Зробити це буде простіше, якщо помістити його в друшляк і потримати під струменем води.
Викладіть рис в чашу для мультиварки.
Додайте до рису цукор на ваш смак. Щоб страва була корисним, ви можете замінити цукор медом або фруктозою.
Влийте до рису з цукром молоко, поставте чашу в мультиварку і включіть режим"Рис" або ж"Молочна каша" . У готову кашу додайте шматочок масла.