Рисова каша, яка не пригорає
(покроковий рецепт з фото)
Багато господинь стикалися з такою проблемою, як пригорілі рисова каша. Взагалі всі молочні каші можуть запросто пригоріти, якщо за ними не стежити. Уникнути цього вам допоможе мультиварка.
Молочну кашу прийнято подавати до затравки або на полуденок. Це дуже ситне і поживне блюдо. Дуже люблять його діти. Обов'язково додайте в кашу шматочок вершкового масла, воно додасть аромат і ніжний смак. Щоб дізнатися, як приготувати рисову кашу, яка не пригорає, прочитайте цей рецепт.
- Мал - 200 грам
- Молоко - 700 мілілітрів
- Цукор, вершкове масло - За смаком
Відміряйте необхідну кількість рису. Ви можете використовувати круглозерністий, довгий або пропарений на свій розсуд.
Ретельно промийте рис під холодною водою. Зробити це буде простіше, якщо помістити його в друшляк і потримати під струменем води.
Викладіть рис в чашу для мультиварки.
Додайте до рису цукор на ваш смак. Щоб страва була корисним, ви можете замінити цукор медом або фруктозою.
Влийте до рису з цукром молоко, поставте чашу в мультиварку і включіть режим "рис" або ж "молочна каша" . У готову кашу додайте шматочок масла.