Рецепт Рисова каша в горщику фото

Рисова каша в горщику
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина , Крупи , Мал
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Будь-які страви, які робляться в горщику, однозначно смачніше тих, що приготовлені на сковороді або в каструлі. Розповідаю простий і смачний рецепт, як приготувати рисову кашу в горщику з м'ясом.

Опис приготування:

Навіть звичайна каша стане набагато смачніше, якщо запекти її в духовці в горщику. Ви можете зробити рисову кашу в горщику з м'ясом, з гарбузом, фруктами або ягодами. До столу така каша подається гарячої, краще відразу з духовки. Можна зробити кашу в одному великому горщику або порційно, в невеликих горщиках.

  • Мал - 60 грам
  • Свинина - 120 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Соняшникова олія - За смаком
рисова каша в горщику - фото крок 1
1. Можете використовувати свинину, яловичину, курку або інше м'ясо, в тому числі печінку. Вимийте гарненько його і наріжте невеликими шматочками. Розігрійте сковороду з соняшниковою олією і обсмажте шматочки на великому вогні.
рисова каша в горщику - фото крок 2
2. Очистіть цибулю від лушпиння і наріжте його невеликими шматочками. Викладіть цибулю на дно кожного горщика.
рисова каша в горщику - фото крок 3
3. Поверх цибулини викладіть обсмажене м'ясо, трохи солі, потім викладіть рис (розділіть його між двома горщиками).
рисова каша в горщику - фото крок 4
4. Влийте в кожен воду, потім накрийте кришками і відправте в духовку, випікайте близько 40 хвилин при температурі 170 градусів. Якщо вода википіла, значить діставайте горщики з духовки. Смачного!

Схожі рецепти