Рис з яйцем і овочами
(покроковий рецепт з фото)
Влітку добре приготувати легку закуску з рису з яйцем і овочами. Це буде відмінний обід або вечерю, коли не потрібно перевантажувати свій організм. Рецепт з імбиром, тому смак оригінальний. Пробуйте!
У рецепті рису з яйцем і овочами зовсім не фігурує масло, але я потроху додавала на сковорідку, хоча можна цього і не робити. Консервований горошок і кукурудза все одно вологі. Раджу імбир додавати поступово, раптом вам не сподобається занадто явний смак екзотики. Кунжут беріть обсмажений. Особисто мені дуже подобається рис з яйцем і овочами, хоча він може бути і відмінним гарніром до курки або м'яса. Головне - готуйте на сильному вогні і швидко! Успіхів і приємного апетиту!
- Яйце - 6 штук
- Горох - 1 Склянка
- Кукурудза - 1 Склянка
- Зелену цибулю нарізану - 1 Склянка
- Кунжут - 3 Ст. Ложки
- Імбир - 1 штука (корінець)
Підготуйте продукти.
Яйця перемішати і злегка обсмажити на сковороді.
На сковороді типу "вок" обсмажте горошок, кукурудзу і тертий імбир до появи аромату.
Додайте готовий рис.
Додайте яйця і цибулю. Обережно перемішайте і доведіть до готовності.
Перед подачею посипте блюдо кунжутом.
Смачного!