Рис з куркою в рукаві
(покроковий рецепт з фото)
Чудове і дуже просте в приготуванні блюдо - рис з куркою в рукаві. Ніжне куряче м'ясо відмінно поєднується з рисом і овочами. Блюдо підійде для всієї родини на обід або на вечерю. Спробуйте!
У пакет для запікання кладеться: промитий рис, подрібнені цибулю і моркву, а також шматочки курки. Додаються спеції за смаком і 600 мл води. Рукав для запікання перекладається на деко, і блюдо запікається в духовці 40 хвилин. Хай щастить!
- Куряче м'ясо - 400 грам
- Мал - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Вода - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
У рукав для запікання кладемо промитий рис, подрібнену цибулю і дрібно порізану або терту моркву.
Куряче м'ясо промиваємо, нарізаємо порційними шматочками і складаємо в рукав.
Додаємо улюблені спеції, перемішуємо вміст рукава. Вливаємо 600 мл кип'яченої води і щільно закриваємо краю пакета. Викладаємо рукав на деко.
Готуємо курку з рисом в духовці 40 хвилин, температура 200 градусів. Смачного!