Рецепт Рис з горошком фото

Рис з горошком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Бобові , Крупи , Мал , Горох
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Відмінний гарнір, який підійде практично до чого завгодно - до м'яса, рибі, птиці. Рецепт рису зі свіжим зеленим горошком стане у пригоді кожному кулінарові.

Опис приготування:

В Італії, наскільки я знаю, рис з горошком є ​​популярним гарніром. Ми з вами хоч і не в Італії, але таке блюдо теж можемо приготувати, благо всі інгредієнти - суцільно нам доступні і відомі. Рецепт рису з горошком вам допоможе. Хай щастить!

  • Горошок свіжий - 1 кілограм
  • Мал - 200 грам
  • Вершкове масло - 60 грам
  • Бекон - 50 грам
  • Петрушка - 40 грам
  • Оливкова олія - За смаком
  • Бульйон - 2 L
  • Сир тертий - За смаком
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль, перець - За смаком
мал з горошком - фото крок 1
У каструлі розігрійте трохи олії, обсмажте бекон з цибулею і петрушкою. Через пару хвилин додайте ретельно промитий горох.
мал з горошком - фото крок 2
Залийте бульйоном. Доведіть до кипіння.
мал з горошком - фото крок 3
Коли бульйон закипить, додайте рис. Готуйте, помішуючи, до повної готовності рису. Для 5 хвилин до приготування додайте в блюдо сіль, перець, трохи вершкового масла і тертий сир.
мал з горошком - фото крок 4
Смачний горошок з рисом готовий. Смачного!

Схожі рецепти