Рецепт Рікотта з вишнею фото

Рікотта з вишнею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Сир , Вишня
Дієтичне харчування
На сніданок
Десерти
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 15 хв.

Цей традиційний італійський продукт найчастіше використовується в десертах. Ось і ми приготуємо такий десерт - рикотта з вишнею. Простий, смачний, легкий в приготуванні. Сподобається і дітям, і дорослим.

Опис приготування:

Простий і смачний десерт з ніжного сиру Рікотта і вишні приготувати дуже легко. І найголовніше - цей десерт сподобається і діткам, і дорослим. Його можна приготувати не тільки для своїх домочадців, але і для гостей на невеликому сімейному святі. Десерт можна приготувати з нежирним йогуртом або з вершками, смачними будуть обидва варіанти. Розповідаю, як приготувати рикотту з вишнею.

1. Змішуємо рикотту з йогуртом або вершками, додаємо цукор і ванільний цукор, все збиваємо до пишної маси.

2. Вишню моєму, видаляємо у неї кісточки. Штуки 4 ягідки залишаємо цілими (для прикраси). Решта ягоди наріжемо на 3-4 частини.

3. Шоколад натираємо на тертці.

4. Викладаємо в креманку або в широкий стакан шарами: вишня, шоколад, шар рікотти і знову так само.

5. Посипаємо верхній шар шоколадом, прикрашаємо вишеньками і ставимо в холодильник на 1 час.

От і все, відмінна заміна морозиву, Чи не справедливість?

  • Rikotta - 200 грам
  • Вишня - 150 грам
  • Йогурт або вершки - 100 грам
  • Шоколад - 50 грам
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
Простий і смачний десерт з ніжного сиру Рікотта і вишні приготувати дуже легко. І найголовніше - цей десерт сподобається і діткам, і дорослим. Його можна приготувати не тільки для своїх домочадців, але і для гостей на невеликому сімейному святі. Десерт можна приготувати з нежирним йогуртом або з вершками, смачними будуть обидва варіанти. Розповідаю, як приготувати рикотту з вишнею.

1. Змішуємо рикотту з йогуртом або вершками, додаємо цукор і ванільний цукор, все збиваємо до пишної маси.

2. Вишню моєму, видаляємо у неї кісточки. Штуки 4 ягідки залишаємо цілими (для прикраси). Решта ягоди наріжемо на 3-4 частини.

3. Шоколад натираємо на тертці.

4. Викладаємо в креманку або в широкий стакан шарами: вишня, шоколад, шар рікотти і знову так само.

5. Посипаємо верхній шар шоколадом, прикрашаємо вишеньками і ставимо в холодильник на 1 час.

От і все, відмінна заміна морозиву, Чи не справедливість?

Схожі рецепти