Рибний суп з лосося
(покроковий рецепт з фото)
З усіх видів риб я вважаю за краще червону. Причому люблю її в різних видах і стравах. Головне, щоб було смачно! І навіть не важливо, що це буде: форель або кета, сьомга або лосось. Пробую все!
Тому із задоволенням поділюся з вами тим, як приготувати рибний суп з лосося. Просте блюдо на кожен день можна зварити і з хвостів, і з голів. М'якоть риби відправте на гаряче, а залишки - в суп. Бульйон виходить наваристим і ситним, адже в ньому ще є картопля і макарони. Zaintrigovanи? тоді приступаємо!
- Лосось, голова і хвіст - 500 грам
- Макарони - 150 грам
- Вода - 3 L
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Картопля - 5 штук
- Морква - 2 штуки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець горошком - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Зелень - За смаком
Зваріть бульйон на рибі, додавши в нього лавровий лист і перець. Готування займе близько півтори години. Готовий бульйон процідити.
Картопля почистіть і помийте. Наріжте його кубиками. Поставте його варитися в бульйоні на 15 хвилин. Сезон з солоною водою.
Лук чистий і nashinkuyte. Морква помийте, чистий. Натріть її на крупній тертці. Обсмажте ці овочі разом в олії протягом 6 хвилин. Не забувайте їх заважати.
Потім додайте зажарку до картоплі. За нею відправте в бульйон макарони. Варіть суп протягом 8-10 хвилин на повільному вогні.
Рибу відокремте від кістки. Додайте її в уже готовий суп.
Посоліть і поперчіть блюдо. Перед подачею додайте нарізану зелень. Смачного!