Рецепт Рибний суп з лосося фото

Рибний суп з лосося
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Лосось , Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

З усіх видів риб я вважаю за краще червону. Причому люблю її в різних видах і стравах. Головне, щоб було смачно! І навіть не важливо, що це буде: форель або кета, сьомга або лосось. Пробую все!

Опис приготування:

Тому із задоволенням поділюся з вами тим, як приготувати рибний суп з лосося. Просте блюдо на кожен день можна зварити і з хвостів, і з голів. М'якоть риби відправте на гаряче, а залишки - в суп. Бульйон виходить наваристим і ситним, адже в ньому ще є картопля і макарони. Zaintrigovanи? тоді приступаємо!

  • Лосось, голова і хвіст - 500 грам
  • Макарони - 150 грам
  • Вода - 3 L
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Картопля - 5 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
рибний суп з лосося - фото крок 1
Зваріть бульйон на рибі, додавши в нього лавровий лист і перець. Готування займе близько півтори години. Готовий бульйон процідити.
рибний суп з лосося - фото крок 2
Картопля почистіть і помийте. Наріжте його кубиками. Поставте його варитися в бульйоні на 15 хвилин. Сезон з солоною водою.
рибний суп з лосося - фото крок 3
Лук чистий і nashinkuyte. Морква помийте, чистий. Натріть її на крупній тертці. Обсмажте ці овочі разом в олії протягом 6 хвилин. Не забувайте їх заважати.
рибний суп з лосося - фото крок 4
Потім додайте зажарку до картоплі. За нею відправте в бульйон макарони. Варіть суп протягом 8-10 хвилин на повільному вогні.
рибний суп з лосося - фото крок 5
Рибу відокремте від кістки. Додайте її в уже готовий суп.
рибний суп з лосося - фото крок 6
Посоліть і поперчіть блюдо. Перед подачею додайте нарізану зелень. Смачного!

Схожі рецепти