Суп з лосося і селери
(покроковий рецепт з фото)
М'який, вершковий, насичений, але ніжний смак. Все це можна сказати про даному рецепті. Ви здивуєтеся, наскільки суп-пюре може бути таким повітряним і одночасно ситним. Обов'язково спробуйте!
Прочитайте про те, як приготувати суп з лосося та селери. Рибу можна замінити на іншу, головне, щоб було червоне філе. А решту інгредієнтів не міняйте, тут все продумано до дрібниць. Ні в якому разі не додавайте гострих приправ і не переборщіть з сіллю. До речі, блюдо просте і швидке в створенні.
- Філе лосося - 400 грам
- Корінь селери - 500 грам
- Картопля - 350 грам
- Курячий бульйон - 700 мілілітрів
- Крем - 250 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Кукурудзяний крохмаль - 4 Ст. Ложки
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
1. Наріжте кубиками картоплю, селера і цибулю. Часник наріжте пластинками.
2. Потім овочі перекладіть в сотейник або каструлю з розігрітим маслом. Смажте інгредієнти до м'якості 5 хвилин, помішуючи. Потім додайте сметану і влийте бульйон.
3. Далі доведіть суп до кипіння, а потім варіть 15 хвилин. Потім перетворіть все в пюре, додавши сіль, перець і крохмаль.
4. Після цього філе наріжте кубиками і змастіть соком, сіллю і перцем. Додайте лосося в блюдо. Увімкніть середній вогонь.
5. Проваріть інгредієнти 5 хвилин до готовності риби. Подавайте суп із зеленню і сметаною. Смачного!