Рецепт Суп з лосося і селери фото

Суп з лосося і селери
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Лосось , Риба та морепродукти , Селера , Корінь селери
Вегетаріанське харчування
На обід , На швидку руку
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 4
Час приготування: 25 хв.

М'який, вершковий, насичений, але ніжний смак. Все це можна сказати про даному рецепті. Ви здивуєтеся, наскільки суп-пюре може бути таким повітряним і одночасно ситним. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Прочитайте про те, як приготувати суп з лосося та селери. Рибу можна замінити на іншу, головне, щоб було червоне філе. А решту інгредієнтів не міняйте, тут все продумано до дрібниць. Ні в якому разі не додавайте гострих приправ і не переборщіть з сіллю. До речі, блюдо просте і швидке в створенні.

  • Філе лосося - 400 грам
  • Корінь селери - 500 грам
  • Картопля - 350 грам
  • Курячий бульйон - 700 мілілітрів
  • Крем - 250 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
  • Кукурудзяний крохмаль - 4 Ст. Ложки
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
суп з лосося і селери - фото крок 1
1. Наріжте кубиками картоплю, селера і цибулю. Часник наріжте пластинками.
суп з лосося і селери - фото крок 2
2. Потім овочі перекладіть в сотейник або каструлю з розігрітим маслом. Смажте інгредієнти до м'якості 5 хвилин, помішуючи. Потім додайте сметану і влийте бульйон.
суп з лосося і селери - фото крок 3
3. Далі доведіть суп до кипіння, а потім варіть 15 хвилин. Потім перетворіть все в пюре, додавши сіль, перець і крохмаль.
суп з лосося і селери - фото крок 4
4. Після цього філе наріжте кубиками і змастіть соком, сіллю і перцем. Додайте лосося в блюдо. Увімкніть середній вогонь.
суп з лосося і селери - фото крок 5
5. Проваріть інгредієнти 5 хвилин до готовності риби. Подавайте суп із зеленню і сметаною. Смачного!

Схожі рецепти