Рибний суп з горбушей
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рибний суп з горбуші відмінно підійде в якості першого страви для всієї родини. Щоб зробити суп ніжнішим, перетворите його в суп-пюре за допомогою блендера, довівши до однорідного стану.
Опис приготування:
Щоб приготувати суп з горбуші, вам не обов'язково використовувати свіжу рибу. Для цього підійде і консерва. Часник і чебрець прекрасно відтіняють смак супу і додадуть йому аромат. А плавлений сир і вершки зроблять його ніжним. Щоб дізнатися, як приготувати рибний суп з горбушей, прочитайте цей рецепт.
- Банку горбуші - 1 штука
- Сир плавлений - 200 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Картопля - 4 штуки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Чебрець - За смаком
Картопля вимийте і відваріть в мундирах до повної готовності. Потім воду злийте, картопля остудіть, очистіть від шкірки і пюріруйте його за допомогою блендера або перетріть через сито.
Картоплю і моркву очистіть і вимийте. У сковороду влийте рослинне масло і розігрійте його, потім наріжте цибулю і моркву, пассеруйте їх на рослинній олії. Додайте моркву і цибулю до картоплі.
Відкрийте банку консервованої горбуші, злийте зайву рідину і розімніть виделкою рибу. Потім викладіть її до овочів, залийте все вершками. Додайте трохи води при необхідності.
Додайте в каструлю дрібно нарізану або натерту на тертці плавлений сир, часник і чебрець. Пюріруйте весь вміст блендером, доведіть суп до кипіння, потім зніміть з плити і дайте йому настоятися.