Рецепт Рибний суп з горбушей фото

Рибний суп з горбушей
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Супи , Супи-пюре
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рибний суп з горбуші відмінно підійде в якості першого страви для всієї родини. Щоб зробити суп ніжнішим, перетворите його в суп-пюре за допомогою блендера, довівши до однорідного стану.

Опис приготування:

Щоб приготувати суп з горбуші, вам не обов'язково використовувати свіжу рибу. Для цього підійде і консерва. Часник і чебрець прекрасно відтіняють смак супу і додадуть йому аромат. А плавлений сир і вершки зроблять його ніжним. Щоб дізнатися, як приготувати рибний суп з горбушей, прочитайте цей рецепт.

  • Банку горбуші - 1 штука
  • Сир плавлений - 200 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Картопля - 4 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Чебрець - За смаком
рибний суп з горбушей - фото крок 1
Картопля вимийте і відваріть в мундирах до повної готовності. Потім воду злийте, картопля остудіть, очистіть від шкірки і пюріруйте його за допомогою блендера або перетріть через сито.
рибний суп з горбушей - фото крок 2
Картоплю і моркву очистіть і вимийте. У сковороду влийте рослинне масло і розігрійте його, потім наріжте цибулю і моркву, пассеруйте їх на рослинній олії. Додайте моркву і цибулю до картоплі.
рибний суп з горбушей - фото крок 3
Відкрийте банку консервованої горбуші, злийте зайву рідину і розімніть виделкою рибу. Потім викладіть її до овочів, залийте все вершками. Додайте трохи води при необхідності.
рибний суп з горбушей - фото крок 4
Додайте в каструлю дрібно нарізану або натерту на тертці плавлений сир, часник і чебрець. Пюріруйте весь вміст блендером, доведіть суп до кипіння, потім зніміть з плити і дайте йому настоятися.

Схожі рецепти