Рибні пельмені
(покроковий рецепт з фото)
А ви пробували смачні, ніжні, ароматні і ситні рибні пельмені в домашніх умовах? Якщо ні, то я поспішаю вам розповісти, як приготувати рибні пельмені! Всім любителям риби присвячується! смачно!
Вже не знаю, хто перший почав, але чомусь в моїй родині такі пельмені називають "літніми" . Напевно, це через велику кількість зеленої цибулі. У будь-якому випадку повинна сказати, що завдяки тому, що пельмені готуються так швидко, цибуля залишається практично свіжим. Так що якщо ви не любите його смак, додавайте його поменше. Ну а тепер розповім, як приготувати рибні пельмені!
- Сардина - 400 грам (можуть бути будь-які консерви у власному соку)
- Борошно - 500 грам
- Цибуля - 100 грам
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Спеції - За смаком
1. Отже, приступимо до приготування. Для тесту нам знадобиться всього лише мука, просіяне зі спеціями, а також вода. Замісити досить туге тісто і зробимо медальйони-кругляши.
2. Тепер зробимо начинку: розминаємо виделкою рибу, додамо подрібнену цибулю, спеції і зелень.
3. Кожен кругляш розкачати тонко, викладаємо начинку і робимо пельмені.
4. Тепер можна частину пельменів заморозити, а частина - зварити відразу в підсоленому окропі.
5. Готово! Приємного вам апетиту!