Рецепт Рибні пельмені фото

Рибні пельмені
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Тісто , Риба та морепродукти , Сардина
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Пельмені
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

А ви пробували смачні, ніжні, ароматні і ситні рибні пельмені в домашніх умовах? Якщо ні, то я поспішаю вам розповісти, як приготувати рибні пельмені! Всім любителям риби присвячується! смачно!

Опис приготування:

Вже не знаю, хто перший почав, але чомусь в моїй родині такі пельмені називають"літніми" . Напевно, це через велику кількість зеленої цибулі. У будь-якому випадку повинна сказати, що завдяки тому, що пельмені готуються так швидко, цибуля залишається практично свіжим. Так що якщо ви не любите його смак, додавайте його поменше. Ну а тепер розповім, як приготувати рибні пельмені!

  • Сардина - 400 грам (можуть бути будь-які консерви у власному соку)
  • Борошно - 500 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Зелена цибуля - 1 пучок
  • Спеції - За смаком
рибні пельмені - фото крок 1
1. Отже, приступимо до приготування. Для тесту нам знадобиться всього лише мука, просіяне зі спеціями, а також вода. Замісити досить туге тісто і зробимо медальйони-кругляши.
рибні пельмені - фото крок 2
2. Тепер зробимо начинку: розминаємо виделкою рибу, додамо подрібнену цибулю, спеції і зелень.
рибні пельмені - фото крок 3
3. Кожен кругляш розкачати тонко, викладаємо начинку і робимо пельмені.
рибні пельмені - фото крок 4
4. Тепер можна частину пельменів заморозити, а частина - зварити відразу в підсоленому окропі.
рибні пельмені - фото крок 5
5. Готово! Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти