Рецепт Ісландські рибні кульки фото

Ісландські рибні кульки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Тілапія
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Fiskibollur - так називаються ці рибні кульки. В Ісландії їх готують на кожному кроці, варіантів їх приготування дуже багато! Ми сьогодні приготуємо рибні кульки з картоплею і беконом.

Опис приготування:

Традиційні ісландські рибні кульки - це невеликі котлетки з рибного фаршу з додаванням бекону і картоплі. Смажаться такі кульки у фритюрі. Виходить дуже смачно і незвично! Обов'язково спробуйте приготувати!

  • Тілапія - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Куряче яйце - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Бекон - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 1 Ст. Ложка
  • Сухарі паніровочні - 5 Ст. Ложок
  • Олія соняшникова - 300 мілілітрів
ісландські рибні кульки - фото крок 1
Картоплю відварити в мундирі, потім почистіть і натріть на дрібній тертці, бекон поріжте.
ісландські рибні кульки - фото крок 2
Рибу з 1 цибулиною подрібніть за допомогою блендера або м'ясорубки до однорідного стану.
ісландські рибні кульки - фото крок 3
Додайте 1 яйце, бекон і картоплю. Все перемішайте. Не забудьте посолити і поперчити.
ісландські рибні кульки - фото крок 4
Вологими руками зробіть невеликі кульки.
ісландські рибні кульки - фото крок 5
Занурте спочатку в яйце, а потім в борошно, змішану з сухарями.
ісландські рибні кульки - фото крок 6
Обсмажте в киплячій олії на невеликому вогні до золотистого кольору.
ісландські рибні кульки - фото крок 7
Викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати зайве масло.
ісландські рибні кульки - фото крок 8
Подайте до столу з зеленню. Смачного!

Схожі рецепти